Üreticilerin destek ödemesi 24 Nisan'da hesaplarda olacak

Tarım ile Orman Bakanlığı hayvancılık konusundaki destek ödemelerine hiç bir şekilde kesmeden devam etmekte.

Üreticilerin destek ödemesi 24 Nisan'da hesaplarda olacak


Tarım ile Orman Bakanlığı hayvancılık konusundaki destek ödemelerine hiç bir şekilde kesmeden devam etmekte. Bunun dahilinde geçmiş olduğumuz gün saatler 18:00'i geçtikten sonra üreticilerin hesaplarına yatırılmış olan 129 milyon Türk Lirası tutarındaki çiğ süt ile birlikte  manda ve malak destek ödemelerinin hemen sonrasında, Tarım ile Orman Bakanı görevinde bulunan Bekir Pakdemirli bugün hayvancılık ile  uğraşmaya devam edenler için bir destek ödemesinin daha tarihini açıklamış oldu.

Sosyal medya platformunun üstünden bir açıklamada bulunan Pakdemirli, 2019 senesi 1. dönem buzağı destekle ilgili ödemelerin 24 Nisan Cuma gününde saatler 18:00'i geçtikten sonra hesaplara yatırılacak olduğunu ifade etti. Destek dahilinde tam tamına 701.111  tane üreticiye toplam olarak 1 milyar 434 milyon Türk Lirası tutarındaki bir ödeme yapılmış olacak.

Pakdemirli Twitter üzerinden yapmış olduğu açıklama içerisinde şu ifadelere yer verdi; ''2019 senesinin 1. dönemdeki buzağı destekle ilgili ödemelerini 24 Nisan Cuma gününde saatler 18:00'i geçtikten sonra ödemeye başlayacağız. 701.111 tane üretimiz için, 1 milyar 434 milyon Türk Lirası tutarındaki destek ödemesi hayırlı ve ayrıca bereketli olsun.''
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.