2.000 tane kaçak telefon yakaladılar

Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesi içerisinde polisin operasyonuyla birlikte 6 tane bavul dolusu yaklaşık olarak 2.000 tane kaçak cep telefonunun ele geçirildiği açıklandı.

2.000 tane kaçak telefon yakaladılar


Tekirdağ ilinin Çorlu ilçesi içerisinde polisin operasyonuyla birlikte 6 tane bavul dolusu yaklaşık olarak 2.000 tane kaçak cep telefonunun ele geçirildiği açıklandı.

Kaçakçılığın her çeşidiyle etkin ve çok daha kararlı bir mücadele yürütmekte olan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünün Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüyle birlikte Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne baplı Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekiplerinin Çorlu ilçesinde durdurmuş oldukları bir araçta tam 6 bavul dolusu yaklaşık olarak 2.000 tane kaçak cep telefonunun ele geçirilmiş olduğu açıklandı. Edirne'den İstanbul iline bir  uyuşturucu madde ticareti yapacak olduğu veyahut kaçak emtia taşıyacak olduğu konusunda bilgi alınan 34 VA 5913 plakasına sahip otomobili durdurabilmek amacıyla Çorlu ilçesinde kontrol noktası kurmuş olan polisler aracı İstanbul istikametinde durdurdu. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’ndan alınmış olan arama kararıyla birlikte otomobilde arama yapmış olan polisler 6 farklı bavul içinde 200 tanesi dijital dokunmatik özellikli, 1.733 tanesi de tuşlu olmak üzre toplamda 1.933 tane kaçak telefon ele geçirmiş oldu. 

Kaçak telefonlara el koymuş olan polisler otomobil sürücüsünü ise hakkında yasal işlem yapmak amacıyla gözaltına aldı. Çorlu ilçesinde önceki gün içerisinde de 7 tane bavul dolusu toplam olarak 2.000 tanenin üstünde kaçak telefon ele geçirilmiş idi. Bu şekilde son bir hafta içinde Çorlu’da gerçekleştirilen 2 farklı operasyonda 4.000 tanenin üstünde kaçak cep telefonunun ele geçirildiği açıklandı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.