23 Nisan'ı TIR ile dolaşarak kutladı

İzmit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında organize edilmiş olan özel etkinlikler çok büyük bir  coşku yaratmış oldu.

23 Nisan'ı TIR ile dolaşarak kutladı


İzmit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında organize edilmiş olan özel etkinlikler çok büyük bir  coşku yaratmış oldu. Günün çok erken saatleri içerisinde başlamış olan 23 Nisan kutlamaları İzmit ilinin bütün bölgelerine kadar yayılıp devam etmiş oldu. 

Bu sene Covid-19 virüsünden dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evleri içerisinde kutlamış olan İzmitlileri yalnız bırakmamış olan İzmit Belediyesi, 23 Nisan TIR'ıyla beraber bayram sevincini kentte yer alan bütün mahallelerin yanı sıra cadde ve de sokaklarına kadar götürmüş oldu.

23 Nisan için özel hazırlanan TIR ile kent içerisinde turlayıp halkın bayramını kutlamış bulunan İzmit Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Avukat Fatma Kaplan Hürriyet, çok büyük bir coşkuyla karşılanmış oldu. Vatandaşlar ise konvoydan yükselmiş olan bayram mutluluğunu balkonların yanı sıra pencerelerden de takip etmiş oldu.

İzmit ilini 23 Nisan TIR'ıyla dolaşmış olan Avukat Fatma Kaplan Hürriyet’in bu söz konusu görüntüleri de sosyal medya üzerinde çok büyük bir yankı bulmuş oldu. Vatandaşların yapmış olduğu söz konusu bu paylaşımlara binlerce sayıda beğeninin yanı sıra yorum da gelmiş oldu. 

İzmit ilinin toplam olarak 102 tane mahallesinin yanı sıra köyüne kadar ulaştırıp halka içe içe çok daha gururlu ve  de mutlu bir gün geçirmiş olan İzmit Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Avukat Fatma Kaplan Hürriyet, kısıtlı bir durumda da olsa halkla kutlamış oldukları bayramın herkese moral olmuş bulunduğunu, nice sağlıklı, huzurlu ve de mutlu bayramları da hep beraber kutlamayı talep ettiğini ifade etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.