50 kuruş için kavga ettiler

Aydın ili içerisinde bir tane adam 50 kuruşluk paradan dolayı tartışmaya başladığı tuvalet bekçisinin boğazını kesti.

50 kuruş için kavga ettiler


Aydın ili içerisinde bir tane adam 50 kuruşluk paradan dolayı tartışmaya başladığı tuvalet bekçisinin boğazını kesti. Olayın yaşandığı yere intikal eden sağlık personelleri tarafından  hızlı bir şekilde hastaneye kaldırılmış olan adamın şans eseri yaşamını yitirmemiş olduğu bilgisine ulaşıldı.

İddialara bakılır ise, Bey Camisi'nin bahçe kısmında yer alan tuvalete gitmiş olan C. K (62) isimli şahıs, tuvalet personeli olan B. S'ye (30) 1 Türk Lirası tutarında bir para verdi. B. S'nin, tuvalet ücretinin 1,5 Türk Lirası tutarında olduğunu söylemesinin hemen sonrasında ikili arasında aniden bir tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın hızlı bir şekilde büyümesinin ardından kavga etmiş olan ikili, vatandaşların müdahalede bulunmasının sonrasında ayrıldı ve karakola gidip birbirinden şikayetçi oldu.

Bir müddet sonra tuvalete gitmiş olan C. K, burda tekrardan tartışmış olduğu B. S'yi boğazından üzerinde yer alan bir bıçakla yaraladı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının sonrasında olayın yaşandığı yere intikal eden 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde Aydın Devlet Hastanesine götürülmüş olan yaralının herhangi bir hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı. Gözaltına alındığı açıklanan şüpheli şahsın emniyet içerisindeki işlemleri devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.