Adana adliyesinde silahlı çatışma

Adana Adliyesi içerisinde görüleceği açıklanan ''yaralama'' davasının hemen öncesinde, taraf yakınları olduğu açıklanan iki şahıs, X-Ray cihazının giriş kısmından, adliye içinde beklemekte bulunan karşı taraftaki baba-kıza ateş açmış oldu.

Adana adliyesinde silahlı çatışma


Adana Adliyesi içerisinde görüleceği açıklanan ''yaralama'' davasının hemen öncesinde, taraf yakınları olduğu açıklanan iki şahıs, X-Ray cihazının giriş kısmından, adliye içinde beklemekte bulunan karşı taraftaki baba-kıza ateş açmış oldu. Söz konusu olay esnasında, üç tanesi çocuk, altı kişi yaralanmış durumdayken, saldırganlardan bir tanesinin de yakalandığı açıklandı, ötekisinin de arandığı konusunda açıklamalar yapıldı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay, saatler 10:30 civarında Adana Adliyesi'nde gerçekleşti. Ardımızda bırakmış olduğumuz aylar içerisinde Belediye Evleri Mahallesi'nde gerçekleşen bıçaklı kavgayla alakalı açılmış olan davanın bugün gerçekleşen duruşmasından hemen önce taraflar adliyenin önüne gelmiş oldu.

Taraf yakınları arasında bulunan A. G.'yle ismi konusunda bilgiye ulaşılamayan bir şahıs, X-Ray cihazının giriş kısmından adliye içinde beklemekte bulunan ve karşı taraf olduğu konusunda açıklama yapılan baba-kıza tabanca kullanarak ateş etti. Söz konusu olay esnasında, isimleri konusunda bir bilgiye ulaşılamayan baba-kızın da aralarında yer aldığı toplamda üç tanesi çocuk, altı kişinin yaralandığı açıklandı. 

İhbarda bulunulmasının ardından adliyeye çok fazla sayıda takviye ekiple beraber ambulansın sevk edildiği açıklandı. Adliyenin içinden sedye ile ambulansa taşınmış olan yaralılar, çevrede yer alan hastanelere götürülüp, tedavi altına alındı. Saldırganlar arasında yer alan A. G. yakalanıp gözaltına alınmış durumdayken, kaçmış olan öteki şüphelinin de arandığı ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.