Adana'daki fuhuş çetesinin liderleri engelliymiş

Adana ili içerisinde 2 tane engelli şahsın liderliğini yapmakta olduğu fuhuş şebekesinin başarıyla çökertilmiş durumda bulunduğu bu operasyon esnasına 24 tanesi kadın olmak üzere 54 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Adana'daki fuhuş çetesinin liderleri engelliymiş


Adana ili içerisinde 2 tane engelli şahsın liderliğini yapmakta olduğu fuhuş şebekesinin başarıyla çökertilmiş durumda bulunduğu bu operasyon esnasına 24 tanesi kadın olmak üzere 54 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Zanlı şahısların teknik takip içerisinde polise yakalanmamak amacıyla da kadınlara ''lüks araba'' şeklinde bir ifade kullanmakta oldukları ortaya çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğünde yer alan Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Ahlak Büro Amirliğinde görevli dedektifler, Adana iliyle birlikte Niğde ilinde fuhuş yaptırmakta olan, fuhuş yapmaya aracılık ve yer temin etmekte bulunan bir şebekenin bulunduğu bilgisi gelmiş oldu. Polis ekipleri söz konusu bu bilgi kapsamında savcılıktan alınmış olan teknik takip ile fiziki takip izni sayesinde şebekeyi takibe almaya başladı. 3 ay süresince yapılmış olan takip sonrasında şebeke liderliğini de engelli durumda bulunan Ahmet K.'nın yapmış olduğu aynı zaman içerisinde Adana ilinin Ceyhan ilçesine ait sorumlusunun olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan tekrar engelli durumdaki Tamer T.'nin ise çetenin Kozan ilçenden sorumlu kişi olduğu saptanmış durumda.

Söz konusu bu çetenin, 70 Türk Lirası ile  100 Türk Lirası arasında pazarlamış oldukları kadınları, kent dışında yer alan bahçe ile birlikte tarlada çalışmakta olan işçilere taşımacılık yöntemi ile götürmüş oldukları bilgisine ulaşıldı. Güzel kadınlar için polis ekiplerinin teknik takiplerinde yakalanmamak amacıyla ''lüks araba'' adını takmış olan şüphelilerin öte yandan 17 yaşında bulunan bir tane kıza da fuhuş yaptırmış oldukları iddia edildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.