AFAD alarma geçti

İstanbul ilinde yer alan Başakşehir ilçesindeki bir apartman üzerinde yayılmaya başlayan kötü kokudan dolayı binada yaşamını sürdüren iki tanesi çocuk üç kişi hastanelik olmuş durumda.

AFAD alarma geçti


İstanbul ilinde yer alan Başakşehir ilçesindeki bir apartman üzerinde yayılmaya başlayan kötü kokudan dolayı binada yaşamını sürdüren iki tanesi çocuk üç kişi hastanelik olmuş durumda. Meydana gelen olaydan sonra polis ekipleri ile birlikte AFAD alarma geçip özel incelemeler gerçekleştirdi. Yapılmış olan son çalışmalar sonrasında apartmanda herhangi bir bulguya rastlanmış değil.

Söz konusu bu olay, Başakşehir ilçesinde yer alan Altınşehir Mahallesi'nin Göknar Sokak üzerinde yer alan bir apartmanda gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, halen bilinmeyen bir nedenden dolayı apartman üzerinde kötü kokular yayılmaya başladı. Bina üzerinde yaşamını sürdüren iki tanesi çocuk toplam olarak üç kişi kötü kokudan dolayı etkilenip hastaneye kaldırılmış oldu. Mide bulantısının yanı sıra baş dönmesinden dolayı hastaneye kaldırılmış olan apartman sakinleri durumla ilgili olarak polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Olaydan hemen sonra AFAD ekipleri sokağa gelip apartman içerisinde inceleme başlatmış oldu. Hassas kokuların ölçüm cihazı kullanılarak apartmanın her bir noktası üzerinde incelenme gerçekleştirildi. Yapılmış olan söz konusu çalışmalar sonrasında apartman üzerinde herhangi bir bulguya rastlanmış değil.

AFAD ekipleri yapmış olduğu açıklama içerisinde rahatsız edici kokuya rastlanmamış olduğunu ifade etti. Polisler bina sakinlerinin ifadesi kapsamında özel bir inceleme başlatmış durumda. Hastaneye gitmiş olan apartman sakinlerinin durumunun ise  iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.