Akrabasını trafik cezasını ödemediği için öldürdü

İzmir ilinde yer alan bir tane vatandaş, emanet vermiş olduğu otomobiliyle seyahate çıktığında trafik cezası kesilmiş olan ve cezayı ödemeye yanaşmayan akrabasını meydana gelen tartışmanın hemen sonrasında bıçaklayıp öldürdü.

Akrabasını trafik cezasını ödemediği için öldürdü


İzmir ilinde yer alan bir tane vatandaş, emanet vermiş olduğu otomobiliyle seyahate çıktığında trafik cezası kesilmiş olan ve cezayı ödemeye yanaşmayan akrabasını meydana gelen tartışmanın hemen sonrasında bıçaklayıp öldürdü.

İzmir ilinde yer alan Bayraklı ilçesi içerisinde Servet B. (32) isimli şahıs, emanet vermiş olduğu otomobiliyle seyahat ettiği esnada trafik cezası kesilmiş olan ve söz konusu bu 500 Türk Lirası tutarındaki cezayı ödemediği öğrenilen akrabası Yavuz Demir'i (27), meydana gelen tartışmanın sonrasında bıçakladı ve öldürdü.

Elde edilen bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay, saatler 02:00 civarında Dünya Barış Anıtı'nın yakınında yer alan 7171 sokak üzerinde gerçekleşti. Servet B, kısa bir zaman öncesinde ihtiyacı bulunduğunu ifade eden akrabası Yavuz Demir'e otomobilini emanet olarak verdi. Otomobilin Yavuz Demir'de bulunduğu zaman içinde, trafik kurallarını ihlal etme suçu sebebiyle ortalam bir şekilde 500 Türk Lirası tutarında bir trafik cezası yazılmış oldu. Bunun hemen sonrasında ise Servet B. telefon ederek durumu anlatmış olduğu akrabası Demir'e söz konusu cezanın otomobilin kendisinde bulunduğu zaman içinde kesilmiş olduğunu ifade ederek, parasını ödemesi konusunda bir talepte bulundu. Demir söz konusu bu ceza parasını ödemeyecek olduğunu söylemesinin sonrasında, ikilinin arasında sözlü bir tartışma meydana geldi.

Telefonda başlayan tartışma karşılıklı  bir şekilde hakarete döndüğün den dolayı Yavuz Demir, iki tane çocuk babası Servet B'nin ikamet ettiği eve kadar gitti. Gerginliğin sürmesi sonrasında, iki akraba da sokağın tam ortasında kavga etmeye başladı. Bu esnada ise, iddialara bakılırsa Servet B. bıçağını kullanarak Yavuz Demir'i yaralamış oldu. Demir kanlar içinde aniden yere yığılmışken, Servet B. de olayın yaşandığı yerden hemen kaçtı. çevrede yer alanlar durumu polisle beraber sağlık ekiplerine ihbar ederken, kısa zaman sonrasında ise yaralı Demir'in abisi olayın yaşandığı yere geldi.

Abisi ise, sağlık ekiplerini beklemeden kardeşini hızlı bir şekilde özel bir hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan  Yavuz Demir, gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hiç bir şekilde kurtarılamadı. Yavuz Demir'e ait olan cansız bedeni, savcının inceleme yapmasının sonrasında İzmir Adli Tıp Kurumuna ait morga götürüldü. Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın hemen ardından kaçtığı açıklanan Servet B'yi kısa zaman içinde yakaladı. Gözaltına alındığı açıklanan Servet B.  ise emniyete götürülmüş durumda. Olayla alakalı başlatılmış olan soruşturma ise devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.