Alevler 4 farklı mahalleyi tehdit ediyor

Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde akşam saatlerinde çıkmış olan ve büyük bir kısmı zeytinlik olmak üzere 10 hektardan çok daha fazla büyük bir alanın zarar görmüş olduğu yangının kontrol altına alındığı açıklandı.

Alevler 4 farklı mahalleyi tehdit ediyor


Antalya ilinin Manavgat ilçesi içerisinde akşam saatlerinde çıkmış olan ve büyük bir kısmı zeytinlik olmak üzere 10 hektardan çok daha fazla büyük bir alanın zarar görmüş olduğu yangının kontrol altına alındığı açıklandı. Bölge içerisinde bazı evler ise güvenlik maksadı ile hızlı bir şekilde boşaltıldı.


Gerçekleşmiş olan bu yangından dolayı Karaöz Mahallesi içerisinde yer alan bölgeler de ciddi bir şekilde etkilenirken meyve ağaçlarıyla birlikte ekili  durumdaki alanların zarar gördüğü konusunda bilgiler verildi. Yangın esnasında alevlere en yakın konumdaki evde yaşamını sürdüren yaşlı karı - koca evlerinden ayrılmamak amacıyla jandarma ekiplerine çok uzun bir zaman boyunca direndi. Yaşlı  durumdaki karı - koca çok zor bir şekilde ikna edilerek evlerini boşalttı. 

Aksaz Mahallesi içerisinde bir tane at çiftliğinin yer aldığı alanın yakın bir bölgesinde akşam üzeri başlamış olan orman yangını, şiddetli bir şekilde esmeyi sürdüren rüzgarın etkisinden dolayı çok kısa bir zamanda hızlıca büyüdü ve yayıldı. Aksaz Mahallesi’nin yanında Karaöz Mahallesi, Seydiler Mahallesi, Doğançam Mahallesi ve Kurtlar Mahallesini de tehdit etmeye başlamış olan bu yangın, ekipler tarafından gerçekleştirilmiş olan cansiperane çalışmaları ve de rüzgarın etkisini yitirmesinin hemen sonrasında kontrol altına alınabildi. Yangın ile ilgili olarak bir araştırma başlatılacak olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.