Amca oğlunu vurdu

Şanlıurfa ili içerisinde husumetli oldukları açıklanan amcasının oğlunu tabanca ile vurup ağır bir şekilde yaralamış olan şahıs, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Amca oğlunu vurdu


Şanlıurfa ili içerisinde husumetli oldukları açıklanan amcasının oğlunu tabanca ile vurup ağır bir şekilde yaralamış olan şahıs, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılır ise, geçmiş olduğumuz sene Ekim ayı içerisinde Karaköprü ilçesine bağlı  bulunan Örcünlü Mahallesi içinde Ali B. ve komşusu olan kuzeni Ethem B.'nin arasında evinin bahçe kısmının bir bölümünü taşla çevirmesi üstüne yaşanmış olan tartışma ikilinin arasında adeta bir husumete dönüştü. Daha sonrasında 2 tane kuzenin yakınlarının da karışmış olduğu bu kavga, mahalle sakinlerinin duyarak araya girmesi ile birlikte hemen sona erdirildi. Bu çıkmış olan gerginliğin hemen sonrasında 14 Kasım tarihi içerisinde Ethem B. arızalanmış olan kamyonunu tamir ettirmek amacıyla Akabe Mahallesi'nde yer alan Evren Sanayi Sitesi'ne gittiği esnada arkasından gelmiş olan Ali B. tabanca ile 5 el ateş edip hızlı bir şekilde kaçtı. Bir tane iş yerinin güvenlik kamerasına da yansımış olan bu saldırıda ağır bir şekilde yaralanmış olan Ethem B. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, kaçmış olan Ali B. de gizlenmekte olduğu bağ evi içerisinde polis ekipleri tarafından dün yakalandı. Gözaltına alınmış olan Ali B., ifadesinin alınmasının hemen sonrasında çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp hızlı bir şekilde cezaevine yollandı. 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.