Anahtarı paspasın altındaymış

Adana ili içerisinde evinin anahtarının unuttuğunu zanneden genç bir kız apartman boşluğundan balkona atlamayı istediği esnada 7. kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi.

Anahtarı paspasın altındaymış


Adana ili içerisinde evinin anahtarının unuttuğunu zanneden genç bir kız apartman boşluğundan balkona atlamayı istediği esnada 7. kattan aşağıya düşerek yaşamını yitirdi. Evin anahtarı da paspasın alt kısmından çıktı.

Olay ise, Çukurova ilçesinde yer alan Yurt Mahallesinin Alparslan Türkeş Bulvarı üstündeki bir apartmanda gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Buse Kurt (21) erkek arkadaşıyla beraber evine geldi. Anahtarını unutmuş olduğunu fark eden genç yaştaki kız, kredi kartını kullanarak kapıyı açmak amacıyla bir süre boyunca uğraştı fakat kapıyı bir türlü açamadı. Daha sonrasında ise genç kız apartman boşluğu kısmından evinin balkonuna geçmeyi istedi. Erkek arkadaşının da yardım etmesi ile birlikte tabure üstüne çıkmış olan genç kız, balkona geçmeye çalıştığı esnada dengesini kaybetti 7. kattan aşağıya düşüp yaşamını yitirdi.

 Apartmanın 7. katında yer alan daire içerisinde bir inceleme gerçekleştirmiş olan polis ekipleri, kapının önünde yer alan paspasın alt kısmında bir tane anahtar buldu. Anahtarın ise genç kızın evine ait olmasının öğrenilmesinin ardından erkek arkadaşı  olduğu öğrenilen Oğuz G. ifadesi alınmak amacıyla polis merkezine götürüldü. Anahtarı paspasın altına kimin koyduğu ile alakalı olarakta incelemeler gerçekleştiriliyor

Yaşanmış olan bu  olay ile alakalı olarak çok detaylı bir soruşturma ise devam ediyor.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.