Ankara'da molotoflu saldırı paniği

Ankara ilinde çok fazla bir  sayıda pavyonun yer aldığı Çankırı Caddesi üzerinde, bir  tane pavyona eğlenmek amacıyla gitmiş olan 5 şahıs, gece sona erdiğinde gelmiş olan hesaba itirazda bulundu.

Ankara'da molotoflu saldırı paniği


Ankara ilinde çok fazla bir  sayıda pavyonun yer aldığı Çankırı Caddesi üzerinde, bir  tane pavyona eğlenmek amacıyla gitmiş olan 5 şahıs, gece sona erdiğinde gelmiş olan hesaba itirazda bulundu. Mekanı hemen sonrasında terk etmiş bulunan 5 şahıs, otomobil ile birlikte pavyona yeniden  gelerek molotof kokteyli attı ve olayın gerçekleştiği yerden hızlı bir şekilde uzaklaştı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa hesabın fazla gelmesinden dolayı iş yerinin sahipleriyle tartışma yaşamış olan 5 şahıs mekandan çıktı. Bir müddet sonrasında ise otomobille ile geri dönmüş olan zanlılar, pavyona ellerinde yer alan molotof kokteylini attı ve bölgeden  hızlı bir şekilde uzaklaştı. Pavyon içerisinde çok büyük bir paniğe sebep olan bu saldırı esnasında yaralanan olmadığı belirtilirken maddi hasar meydana geldiği ifade edildi.

Bölge üzerinde özel bir çalışma başlatmış olan Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Suç Önleme ile Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, gerçekleştirilen güvenlik kamerası incelemesi ile birlikte zanlıların kullanmış oldukları otomobilin plakasını tespit etti.

Polis  ekipleri adreslerini tespit etmiş olduğu 5 tane  zanlıyı düzenlemiş olduğu bir operasyonla birlikte gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilmiş olan zanlı şahısların emniyet içerisindeki işlemleri ise devam ediyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.