Ankara polisinden kumarcılara operasyon

Ankara ilinin Çankaya ilçesi içerisinde kumar oynatıldığı tespit edilen iş yerine polis ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

Ankara polisinden kumarcılara operasyon


Ankara ilinin Çankaya ilçesi içerisinde kumar oynatıldığı tespit edilen iş yerine polis ekipleri tarafından operasyon gerçekleştirildi.

Alınmış olan bilgiye bakılırsa, Cumhuriyet Mahallesinde yer alan İnkılap-1 Sokak içerisinde bir  apartmanda tabelası olmayan iş yerinde kumar oynatılmakta olduğu ihbarı üstüne Ankara  Emniyet Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğinin ekipleri, bir baskın gerçekleştirdi. İçeri girmiş olan polis ekiplerini karşısında gördüklerinde paniğe kapılmış olan çok fazla sayıda kişi, birbirlerini itekleyip masaların üstünden atladı ve yangın  merdivenini kullanarak kaçmaya yeltendi.

Çıkmış olan arbede kapsamında bazı masa ile sandalyelerde hasar oluşurken polisler,  içeride bulunan herkesin yere yatmasını istedi. Mutfak ile çay ocağının yer aldığı iş yeri içerisinde ''tombala'' ismi kullanılarak  kumar oynatılmakta olduğunu tespit eden ekipler, masaların üstünde çok fazla sayıda tombala  kartıyla birlikte oyun pulunu ele geçirdi.

Tombala oyunu içerisinde kullanılmakta olan makinenin baskın esnasında kimlikleri  henüz tespit edilemeyen kişiler tarafından kaçırılmış olduğu ileri sürüldü. İçerde yer alan 22 kişiyi gözaltına almış olan ekipler, O.B. ile K.G'nin kumar  oynatılmakta olan mekanın işletmecisi olduklarını, E.A. ile B.V'nin ise iş yerinin çalışanları  olarak orada yer aldığını belirledi.

B.V'nin ise; ''erkete'' şeklinde tabir edilmekte olan polis baskınlarına karşı  bir gözcü  pozisyonunda görev yapmakta olduğu belirlendi.

O.B ile birlikte K.G. ve de B.V. için ''kumar oynanması amacıyla yer ve olanak  sağlamak'' suçlarından adli işlem gerçekleştirildi, 18 yaşından küçük olan E.A. ise Çocuk Şubesi Müdürlüğüne götürüldü. Kumar oynamakta oldukları tespit edilen 18 kişiye kişi başına 259 Türk Lirası olmak üzere  toplamda 4.662 Türk Lirası tutarında bir ceza uygulaması yapıldı.

Bu esnada, kimlik bilgileri sorgulanmış olan kişilerden Ş.Y ile birlikte A.T. ve de M.Ö'nün  farklı suçlardan aranmaları olduğu belirlendi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.