Annesini Bıçaklayıp Öldürdü

Konya ilinin merkez Selçuklu ilçesi içerisinde bipolar bozukluğunun hastası olduğu bildirilen bir kişi evde annesini bıçaklayıp öldürdü.

Annesini Bıçaklayıp Öldürdü


Konya ilinin merkez Selçuklu ilçesi içerisinde bipolar bozukluğunun hastası olduğu bildirilen bir kişi evde annesini bıçaklayıp öldürdü.

Olay ise, saat 16.00 civarında Işıklar Mahallesinde yer alan Duranbey Sokak içerisindeki 4 katlı apartmanın zemin katında gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, Alzaymır hastası olduğu açıklanan anne Ayşe Tokgöz (78) ve de bipolar bozukluğunun hastası olduğu ifade edilen oğlu Ö.T. (54)'nin  tarafından bıçaklandı. Olaydan sonra Ö. T. üst katta yer alan komşusuna çıkıp annesini bıçaklamış olduğunu söyledi. Bunun üstüne ise komşuları hemen Ö. T. ile beraber eve girdikleri zaman yaşlı kadını kanlar içinde buldu. Komşunun ihbar etmesi üstüne adrese sağlık ile polis ekiplerini yönlendirdi. Eve gelmiş olan polis ile sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontroller kapsamında Ayşe Tokgöz’ün çok fazla sayıda bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiği anlaşıldı. 

Kanlı elbisesi ile polis arabasında bekledi, '‘Hatırlamıyorum'’ ifadelerini kullandı 

Polisler ise şüpheli durumdaki Ö. T.’yi hızlı bir şekilde gözaltına alırken, olayın gerçekleştiği yerde güvenlik şeridi çekti. Üstünde kanlı kıyafetleri ile polis aracına götürülmüş olan Ö. T., ''Hatırlamıyorum'' ifadeleriyle konuştu. Olayın duyulmuş olmasının sonrasında Ayşe Tokgöz’ün öteki çocukları ile komşuları da apartmanın önüne toplandı. Yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdiği esnada, sağlık ekipleri ise olayın gerçekleştiği yerde hazır bir durumda bekletildi. Ayşe Tokgöz’ün öteki bir oğlunun ise olaydan yaklaşık olarak 2 saat öncesinde eve ekmek getirmiş olduğu öğrenildi. Polisler ile Cumhuriyet Savcısının yapmış olduğu incelemesinin sonrasında yaşlı kadının cansız durumdaki bedeni morga götürüldü.  Olayla alakalı olarak bir soruşturma da başlatıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.