Antalya'da toplu taşımada büyük bir revizyona imza atılıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım içerisinde revizyon niteliğine sahip özel bir hamle yapıp, kent içinde yer alan rahatlatmanın yanı sıra çevreye  çok büyük bir katkı sağlama maksadıyla elektrikli otobüs projesini yaşama geçirmiş olacak.

Antalya'da toplu taşımada büyük bir revizyona imza atılıyor


Antalya Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşım içerisinde revizyon niteliğine sahip özel bir hamle yapıp, kent içinde yer alan rahatlatmanın yanı sıra çevreye  çok büyük bir katkı sağlama maksadıyla elektrikli otobüs projesini yaşama geçirmiş olacak. Nostaljik Tramvay hattının üstünde hizmet vermeye başlaması hedeflenmekte olan elektrikli otobüsün ilk test sürüşleri de gerçekleştirilmiş oldu. Toplu ulaşım alanı içerisinde sürekli olarak en son teknolojilerin yanı sıra yenilikçi çözümleri takip etmeye devam den Antalya Büyükşehir Belediyesi, Başkan görevinde bulunan Muhittin Böcek’in hedeflerinden bir tanesi olarak öne çıkan ve ayrıca toplu ulaşımın geleceği şeklinde görülmekte bulunan elektrikli otobüsle alakalı test sürüşlerine başlamış oldu.

Modern bir durumda ve tamamen çevre dostu  durumda bulunan elektrikli otobüsler, Müze - Zerdalilik duraklarının arasında tek hat şeklinde işletilmeye devam edilen Nostalji Tramvay sistemine entegre edilip hizmet veriyor olacak. 10,7 metre uzunluğuna sahip olan elektrikli otobüsün ilk test sürüşü için Antalya Büyükşehir Belediyesinin Baş Danışmanı olarak görevli olan  Doktor Cem Oğuz'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesinin Ulaşım Planlama, Raylı Sistem Dairesinin Başkanı olarak görev yapan Nurettin Tonguç ile birlikte Antalya Ulaşım Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Deniz Filiz ve de diğer yetkili isimler katıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.