Antalya ilinde Çanakkale Zaferi’nin 106. senesi düzenlenen törenler ile kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. sene dönümünün yanı sıra Şehitleri Anma Günü'nden dolayı Antalya ili içerisinde bir dizi tören gerçekleştirildi.

Antalya ilinde Çanakkale Zaferi’nin 106. senesi düzenlenen törenler ile kutlandı


18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. sene dönümünün yanı sıra Şehitleri Anma Günü'nden dolayı Antalya ili içerisinde bir dizi tören gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  olarak görev yapan Muhittin Böcek, Uncalı Şehitliği içerisinde gerçekleştirilen özel anma törenine katılım sağlayıp, şehit kabirleri için de karanfil bırakmış oldu. 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin dahilinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hemen ön tarafında da anma töreni gerçekleştirildi. 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. sene dönümü ve aynı zamanda Şehitleri Anma Günü'nün dahilinde ilk Uncalı Şehitliği içerisinde özel bir tören düzenlenmiş oldu. Törene katılım gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye'sinin Başkanı görevinde bulunan Muhittin Böcek ise şehitlik anıtına çelenk sunmuş oldu. Söz konusu bu tören üç el saygı atışı yapılmasının hemen sonrasında saygı duruşuyla beraber İstiklal Marşı’nın okunması ile de sürdü. Şehitlik Şeref Defteri’ne imza atılmasının hemen sonrasında dualar okunmuş olddu. Antalya Büyükşehir Belediyesinin Başkanı olarak görev yapan Muhittin Böcek, Antalya Valisi olarak görev yapan Ersin Yazıcı ve de beraberinde yer alan heyet bunun ardından şehit kabirlerini ziyaret ederek, kabirlerin üzerine de karanfil bırakmış oldu. Başkan olarak görev yapan Muhittin Böcek, Uncalı Şehitliği içerisinde düzenlenen törenin hemen sonrasında Vali olarak görev yapan Ersin Yazıcı ve de protokol üyeleriyle beraber Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene geçmiş oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.