Arkadaşıyla kavga etti, okula silah getirdi

Bayrampaşa ilçesinde arkadaşlarından biriyle kavga ettiği bilgisine ulaşılan öğrenci, sonraki gün yanında kurusıkı bir tabanca ile okula gelmiş oldu.

Arkadaşıyla kavga etti, okula silah getirdi


Bayrampaşa ilçesinde arkadaşlarından biriyle kavga ettiği bilgisine ulaşılan öğrenci, sonraki gün yanında kurusıkı bir tabanca ile okula gelmiş oldu. Aynı arkadaşı ile yeniden kavga ederek okul koridoru üzerinde öğretmen ile birlikte öğrencilerin ayırma konusundaki gayretlerine karşın, kurusıkı tabancayı kullanarak bir el ateş ettiği bilgisine ulaşılan öğrenci, orda yer alan mobil okul timleri tarafından hızlı bir şekilde yakalandı. Dehşetin yaşandığı anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansımış oldu

Söz konusu bu olay, 25 Ekim tarihinde Bayrampaşa Şehit Büyük Elçi İsmail Erez Meslek Lisesi içerisinde gerçekleşti.. İddialar bakılırsa, 2 grup öğrencinin arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga meydana geldi. Kavgadan hemen sonraki gün ise, öğrencilerden bir tanesi okula yanında kurusıkı bir tabancayla beraber geldi. Okul koridoru içerisinde 2 grup arasında tekrardan bir kavga çıkmış oldu. Öğrenci ile birlikte öğretmenlerin ayırma konusunda gayret etmesine karşın bu kavga esnasında tekmelerle yumruklar havalarda uçuştu. Koridorda gerçekleşmiş olan kavga esnasında yere düştüğü görülen öğrenci, belinde yer alan kurusıkı tabancayı kullanarak bir el ateş etmiş oldu.

Ateş edilmesinin sonrasında ise öğrenciler panikle sağa sola kaçışmaya başladı. Eli silahlı bir durumda bulunan öğrenci koridor üzerinde gezip yeniden sınıfa girmek için çalıştı. Elinde yer alan tabancayla yeniden sınıfa germeye çalışan öğrenci, olayın yaşandığı yere gelen mobil okul timleri tarafından tamamen etkisiz bir duruma getirildi ve hızlı bir şekilde gözaltına alındı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.