Arnavutköy ilçesinde EYP'li bir saldırı

İstanbul ilinde yer alan Arnavutköy ilçesinde bulunan bir tane markete iki tane el yapımı patlayıcı (EYP) atıldığı açıklandı.

Arnavutköy ilçesinde EYP'li bir saldırı


İstanbul ilinde yer alan Arnavutköy ilçesinde bulunan bir tane markete iki tane el yapımı patlayıcı (EYP) atıldığı açıklandı. Söz konusu bu marketin içine atılmış olan patlayıcılardan bir tanesi kapının hemen önünde çok büyük bir sesle patlamış oldu. Öteki EYP de hiç bir şekilde patlamadı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay akşam saatler 22:00 civarında İslambey Mahallesinde yer alan Kıbrıs Caddesinin hemen üstünde meydana geldi. İddialara bakılırsa, arabayla bir marketin önüne gelmiş olan yüzleri maskeli iki şüpheli, kola şişesi üzerinde hazırlamış oldukları el yapımı patlayıcıyı markete fırlattı. Marketin iç kısmına atılmış olan patlayıcılardan bir tanesi kapının tam önünde çok büyük bir sesle patlamış oldu. Sesin farkına varan vatandaşlar durumla ilgili olarak polise ihbarda bulundu.

Olayın yaşandığı yere polis ekipleri ile birlikte itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri çevre üzerinde çok güvenlik önlemi alıp, olayın yaşandığı yerde bir inceleme başlatmış oldu. Maskeli iki şahıstan bir tanesinin patlama gerçekleştiği esnada arabaya binip kaçmış olduğu, öteki saldırganın da yaya bir şekilde kaçtığı bilgisine ulaşıldı.

Mahallede yaşamını sürdürenler ise, patlama sesinden korkmuş olduklarını belirttiler. Polis memurları da kaçmış olan zanlıları yakalamak amacıyla çok yoğun bir çalışma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.