Askeri sevkiyat sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri aracılığıyla hazırlanarak gönderilmiş olan büyük bir konvoy, İdlib'de yer alan Cabal el Zaviye bölgesi üzerinde objektiflere yakalandı.

Askeri sevkiyat sürüyor


Türk Silahlı Kuvvetleri aracılığıyla hazırlanarak gönderilmiş olan büyük bir konvoy, İdlib'de yer alan Cabal el Zaviye bölgesi üzerinde objektiflere yakalandı. Yerel  durumda bulunan kaynaklar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bölge üzerinde yeni bir askeri nokta oluşturacak olduğunu belirtti.


Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) aracılığıyla gönderilmiş olan konvoy, İdlib'de bulunan Cabal el Zaviye bölgesi üzerinde görüntülendi.
Türk Silahlı Kuvvetleri, Esed rejiminin son zamanlarda saldırılarını yoğun bir hale getirdiği İdlib kentinde sivilleri koruyabilmek ve rejim güçlerinin ilerleyişini durdurabilmek amacıyla bölgeye askeri sevkiyatını devam ettiriyor. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gönderilmiş olan özel bir konvoy, İdlib'de yer alan Cabal el Zaviye bölgesi üzerinde objektiflere yakalandı.

Yerel durumda bulunan kaynaklar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Cabal el Zaviye bölgesi üzerinde yeni askeri noktanın oluşturulacak olduğu konusunda bir açıklamada bulundu.

Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde Rusya ile birlikte İran'ın desteklemekte olduğu Esed rejimi unsurları tarafınan yapılmış olan hain saldırılar kapsamında 13  tane askerimiz şehit olmuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.