Ataşehir ilçesindeki trafik kazasında küçük kız yaralandı

Ataşehir ilçesi içerisinde 8 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan 2.sınıf öğrencilerinden Yağmur G.'e yolun karşı tarafına geçmeyi istediği esnada bir otomobil çarptı.

Ataşehir ilçesindeki trafik kazasında küçük kız yaralandı


Ataşehir ilçesi içerisinde 8 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan 2.sınıf öğrencilerinden Yağmur G.'e yolun karşı tarafına geçmeyi istediği esnada bir otomobil çarptı. Söz konusu bu kaza esnasında öğrenci yaralanmış bir durumdayken, annesi de çok uzun bir zaman boyunca kazanın şokunu üstünden atamadı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu kaza saatler 13:30 civarında İçerenköy Mahallesinde yer alan Şafak Sokak üzerinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa Abdurrahman E.'nın kullanmakta olduğu 35 GB 5903 plakasına sahip bir otomobil yolun karşı tarafına geçmeye çalışmakta olan ilkokul öğrencilerinden 8 yaşında olduğu öğrenilen Yağmur G.'e çarpmış oldu.

Çocuğun bu kazada hafif bir biçimde yaralanmış olduğu  bölgeye hızlı bir şekilde sağlık ekipleriyle beraber polis ekipleri  yönlendirildi. Olayın gerçekleştiği yere intikal eden sağlık personelleri ilk müdahaleyi de olayın gerçekleştiği yerde yaptı. Boyunluk takılmış olan çocuk sedye yardımıyla hızlı bir şekilde ambulansa götürüldü.

Kazayı saniye saniye görmüş olan anne  ise uzun bir zaman boyunca kazanın şokunu üstünden atamadı. Çevrede yer alanlar ile birlikte ve polis memurları anneyi sakinleştirmek için uzun bir süre uğraştı. Ambulans ile birlikte Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüş olan öğrencinin  herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine ulaşıldı.

Kaza ile alakalı konuşma gerçekleştiren otomobil şoförü Abdurrahman E. açıklamasında; ''Işıkta arabalar beklemekteydi.  2 tane arabanın arasından ani bir şekilde yola fırladı. Fazla hızlı bir şekilde gitmemekteydim zaten, çocuk geldi ve bana çarptı'' ifadelerine yer verdi. Polis ekipleri ise söz konusu bu kazayla alakalı inceleme başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.