Avcılar ilçesinde silahlı çatışma

İstanbul ilinde yer alan Avcılar ilçesinin, Yeşilkent Mahallesinde buluna nAmasyalılar Caddesi'nin üstünde aralarında daha önceki bir dönemden husumet olduğu konusunda bilgiye ulaşılan 2 grubun arasında silahlı çatışma meydana geldi.

Avcılar ilçesinde silahlı çatışma


İstanbul ilinde yer alan Avcılar ilçesinin, Yeşilkent Mahallesinde buluna nAmasyalılar Caddesi'nin üstünde aralarında daha önceki bir dönemden husumet olduğu konusunda bilgiye ulaşılan 2 grubun arasında silahlı çatışma meydana geldi. Çatışma esnasında her 2 tane gruptan toplam olarak 5 tane ve yoldan geçmekte bulunan bir tane kadının da yaralanmış olmasıyla beraber toplam olarak 6 kişi yaralanmış oldu. 2 grubun arasında yer alan kavga ile birlikte çatışmaya ait anlar bir vatandaşın cep telefonuna da yansımış oldu.

Söz konusu bu olay, Avcılar ilçesinde yer alan Yeşilkent Mahallesi'nin Amasyalılar Caddesi üzerinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, caddenin ortasında arasında daha önceki bir dönemde husumet yer alan 2 tane grubun arasında tartışma meydana geldi. Tartışma çok kısa bir zaman içerisinde büyüyüp silahlı ve sopalı bir kavgaya döndü. Silahlı kavga esnasında bir tanesi olay yerinden geçmekte olan bir kadın olmak üzre toplam olarak altı kişi vücudunun farklı yerlerinden yaralanmış oldu. Çevrede yer alan vatandaşlar ise panik olarak olayın gerçekleştiği yerden hızlı bir şekilde uzaklaştı.

İhbarda bulunulmasının ardından olayın gerçekleştiği yere sağlık ekipleriyle beraber polis ekipleri yönlendirildi. Polisler olayın gerçekleştiği yerde güvenlik önlemi alarak inceleme başlatmış bir durumdayken, sağlık personelleri de yaralı vatandaşları tedavi edilmesi amacıyla hastaneye götürdü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.