Avcılar ilçesindeki imar planında değişiklik

Avcılar ilçesinde güvenli bir durumda bulunmayan, ömrünü komple tamamlayan eski  durumdaki binaların yenilenme işlemlerinin önünü açabilecek olan imar planıyla alakalı değişiklik, Avcılar Belediye Meclisi'nin tarafından oy birliğiyle birlikte kabul edilmiş bir durumda

Avcılar ilçesindeki imar planında değişiklik


Avcılar ilçesinde güvenli bir durumda bulunmayan, ömrünü komple tamamlayan eski  durumdaki binaların yenilenme işlemlerinin önünü açabilecek olan imar planıyla alakalı değişiklik, Avcılar Belediye Meclisi'nin tarafından oy birliğiyle birlikte kabul edilmiş bir durumda. Avcılar Belediyesinin Başkanı görevinde buluna nTuran Hançerli; ''Avcılar ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Belediye Başkanı görevinde bulunarak Avcılar halkının sürekli olarak hizmetinde bulunacağız. Depreme çok dayanıklı bir durumda, çok daha güvenli ve çok daha dirençli bir Avcılar ilçesini  hep birlikte inşa etmiş olacağız'' ifadelerine yer verdi.

Daha önceki dönemler içerisinde ucuz konutla alakalı ihtiyacı karşılayabilmek maksadıyla normal  durumda bulunan planlardan çok inşaat hakkı tanınan kooperatiflere ait evler, 2008 senesi içerisinde çıkartılmış olan 1/1000 ölçekli plan kapsamında inşaat haklarında daraltmaya gidilmişti. Avcılar Meclisi içerisinde onaylanmış olan bu imar planı değişikliği sayesinde yerinde yapılacak kentsel dönüşüm dahilinde Avcılar ilçesi içerisinde yoğunluğu hiç bir şekilde çoğaltmadan, yapı sahipleri için eski plana göre hakları tekrardan teslim edilmiş bir durumda bulunacak. Planla alakalı değişikliğin sonrasında Avcılar ilçesinde vatandaşlar binalarını ''hak kaybı'' konusunda bir şey yaşamadan yenileyebilecekler.

Avcılar' ilçesinin problemini çözmek amacıyla gece ve  gündüz çalışma kararlılığı gösterecek olduklarını açık bir şekilde ifade eden Hançerli; ''Avcılar Belediyesinin meclisi Avcılar ilçesinin gerçek problemine yönelik daha fazla çalışmak gerekli olduğunu bütün bileşenleri ile birlikte kabul etmiş durumdadır. Avcılar ilçesinin gelecek problemini çözmek amacıyla da gece gündüz çalışma kararlılığının yanı sıra özverisini göstermeyi sürdüreceğiz'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.