Az kalsın tırların altında kalacaktı

Bursa ili içerisinde meydana gelmiş olan kazada tabiri caiz ise facianın eşiğinden dönülmüş oldu.  

Az kalsın tırların altında kalacaktı


Bursa ili içerisinde meydana gelmiş olan kazada tabiri caiz ise facianın eşiğinden dönülmüş oldu.  Refüjde yer alan ağaçları biçerek karşı şeride geçmiş olan otomobil 2 tane TIR’ın altında kalmaktan son anda kurtulmayı başarırken, 1 kişinin ise yaralandığı açıklandı

Kaza ise saatler 11.30'u gösterirken Orhangazi - Yalova kara yolu üzerindeki Süpürgelik mevkii içerisinde  gerçekleşti. Alınmış olan bilgiye bakılırsa, Merve Uyanıksoy (23) idaresinde bulunan otomobil, Yalova yönünden Bursa yönüne doğru seyir durumundayken halen tespit edilemeyen bir nedenden dolayı ani bir şekilde kontrolden çıktı. Orta refüje dalmış olan otomobil refüjde yer alan ağaçları da parçalayarak karşı şeride kadar geçti.

içinde  2 tane kadının yer aldığı bu otomobil karşı şeride kadar geçti. Karşı şeritten gelmekte olan TIR ani bir manevra yaparak otomobile çarpmaktan  son anda kurtuldu. Merve Uyanıksoy idaresinde bulunan otomobil ise karşı şeritte yer alan bir başka TIR’a çarpmaktan da son anda kurtulmuş oldu.

Kazanın yaşandığı esnada otomobil içerisinde yolcu olarak yer alan Elif Ankut (25) kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, kazazede 2 tane kadın kazanın şokunu çok uzun bir zaman boyunca üzerlerinden atamadı. Olayın yaşanmış olduğu yere gelen polis ekipleri ise bu kaza ile alakalı olarak bir soruşturma başlattı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.