Balıkesir ilindeki trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirdi

Balıkesir ilinde yer alan Kepsut ilçesine yakın bir bölgede bir araç kontrolden çıktıktan sonra bariyerlere çarptı. Feci bir durumdaki kaza esnasında aynı aileden altı kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Balıkesir ilindeki trafik kazasında 6 kişi yaşamını yitirdi


Balıkesir ilinde yer alan Kepsut ilçesine yakın bir bölgede bir araç kontrolden çıktıktan sonra bariyerlere çarptı. Feci bir durumdaki kaza esnasında aynı aileden altı kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Arabada yer alan ailenin Balıkesir ilinde yer alan körfez bölgesine tatile gitme amacıyla yola çıkmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

Elde edilmiş olan özel bilgilere bakılırsa; Kütahya ilinde yer alan Tavşanlı ilçesi üzerinden yola çıkmış olan araba, Balıkesir ilinde yer alan Kepsut ilçesine yakın bir bölgede şoförünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonrasında köprünün bariyerlerine çarpmış oldu. Gerçekleşen kaza esnasında araba adeta bir araç hurdaya dönmüşken, olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda sağlık ekibinin yanı sıra jandarma timleri de sevk edilmiş oldu.

Söz konusu bu kaza esnasında Mehmet Naci Hüseyinbaşoğlu (90)'nun yanı sıra Nesrin Hüseyinbaşoğlu (62) ile birlikte Mustafa Bedii Hüseyinbaşoğlu (64),   İsmail Ediz Şirinoğlu (15), Elif Nur Şirinoğlu (38) ve ayrıca İbrahim Ilgaz Şirinoğlu (9)'nun yaşamını yitirdiği açıklandı. Arabada yer alan aile içerisinde Mehmet Naci Hüseyinbaşoğlu'nun oğlu ile birlikte kızı ve de kızının çocuklarıyla beraber Balıkesir ilinde yer alan Körfez bölgesi üzerine tatile gitmek amacıyla yola çıktıkları bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.