Başkan o gençleri çay içmeye davet etti

Sivas ili içerisinde hava sıcaklığı sıfırın da altına düşünce gençler soğuk konusunda dikkat çekmek amacıyla caddelerde yorgan ile dolaşmaya çıktıkları anların fotoğraflarını sosyal medya üzerinden herkese açık bir şekilde paylaştı.

Başkan o gençleri çay içmeye davet etti


Sivas ili içerisinde hava sıcaklığı sıfırın da altına düşünce gençler soğuk konusunda dikkat çekmek amacıyla caddelerde yorgan ile dolaşmaya çıktıkları anların fotoğraflarını sosyal medya üzerinden herkese açık bir şekilde paylaştı. Belediye Başkanı görevinde bulunan Sami Aydın ise, yorganla gezerken resim çekilen gençlere çay içme daveti yaptı.

Kent içerisinde mevsim normallerinde seyretmeye başlayan hava sıcaklığı, önceki gün itibari ile çok büyük bir düşüş yaşamaya başladı. Dün gece yarısı kent içerisindeki hava sıcaklığı 0'ın altında 5 derecelere kadar düşüş gösterdi.

Atatürk Caddesi üstünde ise, havanın soğumaya başlaması ile beraber yorgana sarılıp dolaşmakta olan kişilerin fotoğrafları paylaşılmaya başlandı. ''Sivas ilinde artık havalar  çok soğudu, yorgansız bir şekilde sokağa çıkmayın'' şeklineki bir uyarı ile paylaşılmış olan fotoğraf çok fazla ilgi gördü.

Sivas Belediye Başkanı görevinde bulunan Sami Aydın ise sosyal medya hesabı üzerinden bu fotoğrafı paylaşıp açıklamasına ise; ''Havası sert  ve insanı mert olan Sivas. Birde  yün yorgan. Gençler beni  kesinlikle bulun. Bir ara sizleri çay içmeye bekliyorum, ısınırız'' şeklindeki ifadeleri kullanarak yorum yaptı.

Sivas ilinde havaların birden bire soğuması gençleri de böyle bir şey yapmaya teşvik etmiş oldu. Gençlerin bu davet ile ilgili ne cevap vereceği veyahut çay davetine gidip gitmeyecekleri merak ediliyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.