Başkan Selvitopu yeni fidanlıkta çeşitli incelemelerde bulundu

Karabağlar Belediyesinin Başkanı  olarak görev yapan Muhittin Selvitopu, Uzundere içerisinde yapımı çok büyük bir hızla devam eden ve  artık tamamlanma aşamalarına kadar gelmiş olan yeni fidanlıkta incelemelerde bulundu.

Başkan Selvitopu yeni fidanlıkta çeşitli incelemelerde bulundu


Karabağlar Belediyesinin Başkanı  olarak görev yapan Muhittin Selvitopu, Uzundere içerisinde yapımı çok büyük bir hızla devam eden ve  artık tamamlanma aşamalarına kadar gelmiş olan yeni fidanlıkta incelemelerde bulundu. Hafta sonlarında uygulanmakta olan sokağa çıkma kısıtlaması günleri içerisinde dahi çalışmaları aralıksız olarak süre fidanlıkta işçilere çalışmalarında kolaylıklar dilemiş olan Başkan görevindeki Selvitopu, yapılması gerekli işlerle alakalı olarak ekipleri de yönlendirmiş oldu.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiye içerisindeki fidanlık ilçenin ihtiyaçlarını karşılama konusunda zaman içerisinde yetersiz kaldığından dolayı bu alanı tercih etmiş olduklarına vurgu yapan Başkan  olarak görevli Selvitopu yeni fidanlığın daha şimdiden yemyeşil bir görüntüye kavuşmasıyla berber bölgeye değer katmaya başladığını dile getirirken burda parklarla beraber bahçelerde kullanılacak olan bitkilerin üretiminin gerçekleştirileceğine değindi. Ayrıca kooperatifler ile birlikte dışarıdan satın alınmış olanların da bakımlarının yapılacağını, idari binasının yanı sıra sulama sistemi ile birlikte peyzaj düzenlemeleriyle beraber, tamamen örnek bir tesisi daha yaşama geçirmiş olacaklarını söyledi.
 

Fen İşleri ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli olan ekiplerin çok büyük bir hızla tamamlama aşamasına getirmiş oldukları fidanlık, Karabağlar ilçesinin tam tamına 58  tane mahallesine hizmet vermiş olacak. Fidanlık içerisinde, idari ofislerin yanı sıra sera ile birlikte gölgelendirme alanları ve ayrıca tarhlar er alıyor. Fen İşleri Müdürlüğünün yapım işlemlerini yürütmekte olduğu bu fidanlıkta, özel sulama sistemleri de kurulmuş oldu. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.