Batman'daki yangında AVM küle döndü

Batman ilinde yer alan bir alışveriş merkezinde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın meydana geldi.

Batman'daki yangında AVM küle döndü


Batman ilinde yer alan bir alışveriş merkezinde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın meydana geldi. Söz konusu bu yangın esnasında itfaiye ekipleri yetersiz kaldığından dolayı Diyarbakır iliyle çevre ilçeler üzerinden de destek talep edildi. Bütün müdahalelere karşın bu alışveriş merkezi yana yana adeta kül oldu.

Batman ilinde yer alan bir alışveriş merkezi içerisinde halen bilinmeyen bir sebepten ötürü yangın meydana geldi. Rüzgarın da etkisinden dolayı hızlı bir şekilde büyümüş olan yangına müdahale konusunda yetersiz kalmış olan itfaiye erleri, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekiplerinin yanı sıra çevrede yer alan diğer ilçelerden de takviyeler talep etti. Alevlerin adeta gökyüzünü kaplamış olduğu bu yangın esnasında alışveriş merkezi komple küle dönmüş durumda.

Söz konusu bu olay, Turgut Özal Bulvarı içerisinde yer alan ve 200 kişinin çalışmakta olduğu bir AVM'de gerçekleşti. Sabah saatler 06:00 civarında Alışveriş merkezinden dumanların yükselmekte olduğunun farkına varan çevrede yer alan vatandaşlar durumla ilgili itfaiyenin yanı sıra 112 acil sağlık ile birlikte polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Ekipler, rüzgardan dolayı hızlı bir şekilde büyüyen yangına müdahale konusunda yetersiz kaldığından dolayı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin itfaiye ekiplerinin yanı sıra Türkiye Petrolleri ile birlikte TOMA arabaları da devreye girmiş oldu. İlçelerden de de gönderilmiş olan takviye ekiplerin yangını söndürmeyle alakalı çalışmaları sürüyor.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.