Beklenen kar İstanbul'a geliyor

Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa; Ege Bölgesi ile birlikte Akdeniz Bölgesi içerisinde bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olmuş bulunacak.

Beklenen kar İstanbul'a geliyor


Meteoroloji tarafından yapılmış olan açıklamalara bakılırsa; Ege Bölgesi ile birlikte Akdeniz Bölgesi içerisinde bugün parçalı bulutlu bir hava hakim olmuş bulunacak. Doğu Akdeniz Bölgesi içerisinde Osmaniye ile birlikte Hatay ilinin yağışlı geçecek olduğu konusunda tahminler var. Söz konusu bu yağışların yağmur ile birlikte sağanak, iç bölgelerin yükseklikleri içerisinde karla karışık  bir şekilde yağmur ve de yer yer kar şeklinde olması konusunda beklenti var.

İstanbul ilinde ise 2 gün  boyunca yağışlı bir hava hakim durumda bulunacak. Bugün aralıklı bir şekilde yer yer beklenmekte olan yağışlar yarın içerisinde kuvvetli bir şekildeki rüzgarla hissedilmekte olan sıcaklığı fazlasıyla düşürmüş olacak. Meteoroloji tarafından yapılmış olan tahminlere bakılırsa da Perşembe günüyle Cuma gününde Marmara Bölgesi içerisinde ilk olarak İstanbul olmak üzre kar yağışı konusunda bir beklenti var.

Ankara ilinin yanı sıra Yozgat ili ile birlikte Eskişehir ilinin doğu bölgeleri, Nevşehir ili ile birlikte Kayseri ili, Niğde ili ve Sivas ilinin etrafının aralıklı bir şekilde hafif kar yağışlı geçecek olduğu tahmin edilmekte. Düzce ili etrafının yağmurlu bir şekilde, zaman içerisinde Karabük iliyle birlikte Bolu ili ve Kastamonu ili etrafının kar yağışlı geçecek olduğu konusunda tahminler var.

İstanbul ilinde yarın için hava durumunun 8 derece Parçalı çok bulutlu bir şekilde ve yağmurlu olacağı değerlendirildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.