Beklenen kar İstanbul'a geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile birlikte AKOM'un paylaşmış olduğu özel verilere bakılırsa, İstanbul ili içerisinde yarın öğle saatleri itibariyle kar yağışının etkili bir durumda bulunmasının beklendiği konusunda duyurular yapıldı.

Beklenen kar İstanbul'a geliyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile birlikte AKOM'un paylaşmış olduğu özel verilere bakılırsa, İstanbul ili içerisinde yarın öğle saatleri itibariyle kar yağışının etkili bir durumda bulunmasının beklendiği konusunda duyurular yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu duyuru üzerinde don ile birlikte buzlanmanın yanında ev ile birlikte iş yerleri içerisinde soba ve de  baca gazı zehirlenmesine karşı  çok daha fazla dikkatli olunması konusunda bir uyarıda da bulunuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olan açıklama içerisinde ülkemizin kuzey ile birlikte doğu bölümlerinin yarın Karadeniz üstünden yurdumuza giriş yapacak soğuk ve  de yağışlı  bir havanın etkisi altına girecek olduğu, İstanbul iki içerisinde de yarın öğle saatleri itibariyle sıcaklıkların kar değerlerine gerilemeye başlamasının beklenmekte olduğu ifade edildi. Kar yağışlarının özellikle  de Boğaz çevresiyle birlikte Anadolu yakası üzerinde görülmesinin beklenmekte olduğu, yağışların şehir merkezi içerisinde karla karışık bir şekilde yağmurun yanı sıra belirli aralıklarla hafif  bir şekilde kar, Sarıyer ilçesiyle birlikte Arnavutköy ilçesi, Şile ilçesi,  Beykoz ilçesi, Aydos ve ayrıca Kurtköy gibi yüksek kesimler üzerinde de kar şeklinde yağacak olduğu belirtildi.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yağışın hemen sonrasında ilk sırada köprü ile birlikte viyadüklerde gizli buzlanmanın yanı sıra  don olayları meydana gelebileceği gerekçesiyle şoförlerin kar lastiği kullanmalarını talep etti. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.