Berber içerisinde büyük dehşet

İzmir ilinde yer alan Karabağlar ilçesi içerisinde gerçekleşen bu olayda Ali Ekber Aslan (40), berberde olduğu esnada elinde pompalı tüfekle dükkana gelmiş olan üvey kardeşi  olduğu bilgisine ulaşılan Yüksel Kerim Sargın tarafından vurulmuş durumda.

Berber içerisinde büyük dehşet


İzmir ilinde yer alan Karabağlar ilçesi içerisinde gerçekleşen bu olayda Ali Ekber Aslan (40), berberde olduğu esnada elinde pompalı tüfekle dükkana gelmiş olan üvey kardeşi  olduğu bilgisine ulaşılan Yüksel Kerim Sargın tarafından vurulmuş durumda. Saldırı gerçekleştikten sonra ağır bir şekilde yaralandığı açıklanan Aslan hastaneye götürüldü. Aslan'ın sağlık durumunun ise çok ciddi olduğu açıklandı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa bu olay, saatler 12:30 civarında Karabağlar'da yer alan Eskiizmir Caddesi üzerindeki bir tane berber dükkanı içerisinde gerçekleşti. Üvey kardeş oldukları konusunda bir bilgiye ulaşılan Yüksel Kerim Sargın ile birlikte Ali Ekber Aslan, iddialara bakılırsa dün  bir tartışma yaşayarak ayrıldılar. Sargın ise, bugün içerisinde elinde yer alan bir pompalı tüfek ile birlikte üvey kardeşi  olduğu bilgisine ulaşılan Aslan'ın tıraşını yaptırdığı berber dükkanına kadar gelerek, 2 el ateş etti. Saçmaların vücuduyla birlikte bacağına isabet etmiş olduğu Aslan, kanlar içerisinde aniden yere yığılmış oldu.


Olayın gerçekleştiği yere çok  fazla sayıda polis ekibiyle birlikte sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık personellerinin olayın gerçekleştiği yerde yapmış olduğu ilk müdahale esnasında Aslan'ın sağlık durumunun ağır olduğu tespit  edildi. Müdahalenin hemen sonrasında ise Ali Ekber Aslan, çok hızlı bir şekilde Bozyaka Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Üvey kardeşine pompalı tüfek ile saldırı gerçekleştiren ve olayın hemen sonrasında otomobile binip kaçmış olan Yüksel Kerim Sargın'ı yakalayabilmek amacıyla polisler geniş çaplı bir soruşturma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.