Beylikdüzü ilçesinde İETT otobüsü kaza yaptı

D-100 Karayolu üzerinde Avcılar yönünde bir tane İETT otobüsü köprü ayağına çarparak kaza yaptı.

Beylikdüzü ilçesinde İETT otobüsü kaza yaptı


D-100 Karayolu üzerinde Avcılar yönünde bir tane İETT otobüsü köprü ayağına çarparak kaza yaptı. Yürekleri ağıza getirmiş olan bu kaza esnasında herhangi bir can kaybı yaşanmamışken 19  tane yolcunun da yaralandığı açıklaması yapıldı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa Avcılar istikametine doğru seyir halinde bulunan bir tane İETT aracı, halen tespit edilemeyen bir sebepten dolayı arızalandı. Şoför ise hakimiyetinde bulunan otobüsü durdurup meydana gelen arızayı tespit etmeyi istedi. Bu esnada ani bir şekilde hareket etmiş olan otobüs, Haramidere üst geçidine ait olan ayağa çarpıp anca durabildi.

Otobüsün içinde yer alan 19 tane yolcunun ise çeşitli yerlerinden yaralandıkları açıklaması yapıldı. Meydana gelmiş olan bu bildirilmesinin hemen ardından itfaiye ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri ile birlikte polis ekipleri de olayın gerçekleşmiş olduğu yere sevk edildi.

Yaralı durumdaki vatandaşlar çevrede yer alan hastanelere kaldırılmış durumdayken, trafik ise Avcılar istikametine doğru çok uzun bir zaman boyunca aksadı. Yolcular kaza esnasında şoförün direksiyonun başında bulunmamakta olduğunu, otobüsü tamir etme amacıyla dışarıda bulunduğunu da iddia etti. Kazayla alakalı başlatılan soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.