Beyoğlu ilçesinde bir çöp eve ulaşıldı

Beyoğlu semtinde bir  tane apartmanın giriş kat kısmında yaşamını sürdüren yaşlı bir vatandaşın evinden çıkmaya başlayan kokudan dolayı harekete geçmiş bulunan Beyoğlu Belediyesine bağlı ekipler, üç kamyon çöp yığınıyla karşılaşmış oldu.

Beyoğlu ilçesinde bir çöp eve ulaşıldı


Beyoğlu semtinde bir  tane apartmanın giriş kat kısmında yaşamını sürdüren yaşlı bir vatandaşın evinden çıkmaya başlayan kokudan dolayı harekete geçmiş bulunan Beyoğlu Belediyesine bağlı ekipler, üç kamyon çöp yığınıyla karşılaşmış oldu. Çöp yığınları ise onlarca sayıdaki çöp torbasına konup ekipler tarafından başarılı bir şekilde temizlendi.

Yahya Kahya Mahallesi içerisinde yer alan bir apartmanın giriş kat kısmından çevreye  çok daha kötü kokuların gelmiş olduğu şeklinde Beyoğlu Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü için bir ihbarda bulunuldu. Belediye ekipleri aracılığıyla gerekli kontroller gerçekleştirilen ev içerisinde ortalama üç kamyon dolusu çöp olduğu görüldü. Duruma hızlı bir şekilde müdahalede bulunan bu ekipler, gerçekleştirilen dezenfekte çalışmasının yanı sıra ortalama üç araçtan olulan çöpü poşetlere koyup toplamış oldu.

Mahallede yaşamını sürdürenler ise gerçekleştirilen çalışmalar sebebiyle duymakta oldukları memnuniyetlerini açık bir şekilde dile getirdi, aynı binada yer alan en üst kat kısmında yaşamını sürdüren bir komşu da; ''Ben on seneden beri bu binada oturmaktayım. Bu daire içerisinde yaşamını sürdüren amca devamlı olarak çöp taşıyor, bina üzerinde merdivene dahi bir şey koyulmuş olsa hemen alıp iç kısmına koyuyor. Sonrasında ise bir bayan geldi yanına, o da galiba o amca gibi kimsesi olmayan biri. Kadın da burda yaşayan amcadan daha beter  bir çöp taşımakta. Daireleri üzerinde bir elektrik bulunmuyor, su da bulunmuyor o şekilde oturuyorlar. Ben bakkala giderek söyledim, evi böcek sarmış olduğunu ve ilgilenmemizin gerekli olduğunu. Sonrasında ise giderek muhtara bir dilekçede bulunduk'' ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.