Beyoğlu semtinde çok büyük bir dehşet yaşandı

İstanbul  ilinde yer alan Beyoğlu semtinde yabancı uyruğa sahip şahıs, eline geçirmiş olduğu bir tane inşaat demirini kendine para vermediği bilgisine ulaşılan kadın turiste saplamış oldu.

Beyoğlu semtinde çok büyük bir dehşet yaşandı


İstanbul  ilinde yer alan Beyoğlu semtinde yabancı uyruğa sahip şahıs, eline geçirmiş olduğu bir tane inşaat demirini kendine para vermediği bilgisine ulaşılan kadın turiste saplamış oldu. Turist kadın ise kanlar içerisinde yerde kalmış durumdayken, saldırganı da çevrede yer alan vatandaşlar dövüp etkisiz bir duruma getirdi.


Beyoğlu'nda yer alan Dolapdere semti içerisinde vize başvuru merkezinin hemen ön tarafında beklemekte bulunan turist kadının yanına yaklaşmış yabancı uyruğa sahip bir tane erkek, kadından bir para talep etti.

Kadın ise şahsa parayı verme konusunda istekli olmadığından dolayı saldırgan yanında getirmiş olduğu bir tane inşaat demirini 4 ila 5 defa kadına saplamış oldu. Kadın bunun sonrasında kanlar içerisinde yerde kalmışken, saldırganı çevrede bulunan vatandaşlar dövüp etkisiz bir duruma getirdi. Olayın yaşandığı yere sağlık ile birlikte polis ekiplerini çağırmış oldu.

Olayın yaşandığı yerde ilk müdahalesi gerçekleştirilen kadın  hızlı bir şekilde hastaneye sevk edildi. Polis ekiplerinin gözaltına almış bulunduğu bu saldırgan ise hızlı bir şekile ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saatler 10:15'i gösterirken gerçekleşen bu olaydan sonra çevrede bulunan vatandaşlar da  saldırgana tepki göstermiş oldu.

Polis ekiplerinin olayla alakalı soruşturması ise sürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.