Bodrum yeniden ralli ile buluşacak

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ile birlikte Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun arasında gerçekleşmiş olan özel görüşmelerin ardından Ralli Bodrum’a geri dönüş yapacak.

Bodrum yeniden ralli ile buluşacak


Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ile birlikte Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu'nun arasında gerçekleşmiş olan özel görüşmelerin ardından Ralli Bodrum’a geri dönüş yapacak. Karya Otomobil Spor Kulübü aracılığıyla, BOTAV liderliği ile birlikte gerçekleştirilecek olan Rally Bodrum, 27 senelik bir aranın ardından Bodrum yarımadası içerisinde düzenlenecek ilk ralli olma özelliğine sahip. 

Otomobil sporları içerisinde 2021 sezonundaki ilk organizasyon 10 Nisan ila 11 Nisan tarihleri içerisinde Bodrum ilçesinde gerçekleştirilmiş olacak

Aramızdan ayrılmış olan otomobil sporları duayenleri arasında yer alan Şevki Gökerman ismiyle anılacağı açıklanan 2021 TOSFED Ralli Kupası’nın ilk yarışı olarak öne çıkan söz konusu bu organizasyon, 10 Nisan Cumartesi gününde saatler 18:30’u gösterirken açılış kokteylinin hemen ardından start seremonisiyle berber başlamış olacak. Servis alanı ile birlikte ralli merkezi pozisyonunda TED Bodrum Koleji’nin kullanılacak olduğu söz konusu bu organizasyon, 11 Nisan Pazar gününde ise saatler 09:30’u gösterirken başlayıp Yalıçiftlik - Kızılağaç bölgesinde yer alan 6 tane özel etabın geçilmesinin hemen sonrasında, finiş podyumu üzerinde gerçekleştirilecek özel ödül töreniyle de sona ermiş olacak.

Bodrum Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Ahmet Aras’ı ziyaret edip Rally Bodrum ile alakalı görüşmelerde bulunan TOSFED Başkanı  olarak görevli Eren Üçlertoprağı, kendisine otomobil sporlarına katkıları sebebiyle de bir tane  teşekkür plaketi takdim etmiş oldu.

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.