Bu defa ''insanlık'' dersini sokak köpekleri verdi

İstanbul ili içerisinde otopark girişinin önünde yatmakta olan köpeği bir tane otomobil ezdi. Köpeği ezmiş olan araç bir süre boyunca köpek üstünde dururken aynı yerde yer alan köpeğin arkadaşları ise biran olsun başından uzaklaşmadı.

Bu defa ''insanlık'' dersini sokak köpekleri verdi


İstanbul ili içerisinde otopark girişinin önünde yatmakta olan köpeği bir tane otomobil ezdi. Köpeği ezmiş olan araç bir süre boyunca köpek üstünde dururken aynı yerde yer alan köpeğin arkadaşları ise biran olsun başından uzaklaşmadı. Talihsiz durumdaki köpeğin arkadaşları tarafından kurtarılmış olduğu anlar ise güvenlik kamerasının tarafından kayıt altına alındı.

Olay ise, geçmiş olduğumuz günlerden Eyüpsultan'da yer alan Göktürk Mahallesinin İstanbul Caddesi üzerinde  gerçekleşti. Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, çevrede yer alan esnaf ile hayvan severler tarafından beslenmekte olan ''Kara'' adlı köpek kapalı bir  tane otoparkın giriş kısmında yatmaktaydı. Otoparka girmeyi isteyen bir  tane araç ise yatan köpeğin üstüne doğru gelmeye başladı. Yatmakta olan köpeği ezen araç  ise bir süre boyunca köpeğin üstünde durdu. Aracın altında kalmış olan köpeği gören çevrede yer alan diğer köpekler ise havlayarak adeta bir yardım istedi. Köpek aracın altından çıkartılana kadar öteki köpekler başının ucundan  hiç bir şekilde ayrılmadı. O anlarda bir iş yerinin kamerası tarafından kayıt altına alındı.
 
Konuyla alakalı olarak yazılı  bir açıklama yapmış olan SOHAYKO Derneği'nin Başkanı  görevindeki E. Yasin Yılmaz, ''Köpek kaza gerçekleştikten sonra 4 gün süresince ortalıkta hiç bir şekilde görünmedi. Bulunduğu zaman ise tedavi altına alınarak hemen ameliyat edildi. Köpeği ezmiş olan kişiyle ilgili olarak bir suç duyurusunda bulunacağız. Sorumluluk sahibi bulunmayan kişilerin vermiş olduğu bu zararlar hayvan severlerin ceplerinden çıkmakta. Bu çeşit olaylar sebebiyle yüzlerce sayıdaki kedi ile köpek telef olmakta veyahut sakat kalmakta'' ifadelerine yer verdi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.