Bu görüntüler Sakarya'da çekildi

Sakarya ilinin Serdivan ilçesi içerisinde, kimliği belirlenemeyen bir erkek, sokaktayken çırılçıplak  bir şekilde yürüdü.

Bu görüntüler Sakarya'da çekildi


Sakarya ilinin Serdivan ilçesi içerisinde, kimliği belirlenemeyen bir erkek, sokaktayken çırılçıplak  bir şekilde yürüdü. Esnaf ile vatandaşlar, çıplak bir şekilde yürüyen kişiye müdahalede bulunarak, bir iş yerinden almış oldukları kıyafetleri giydirdi.

Sakarya ilinin Serdivan ilçesinde yer alan Arabacıalanı Mahallesi içerisinde dün gerçekleşen olayda, bunalıma girmiş olduğu ileri sürülen bir kişi, kıyafetlerini çıkartıp çıplak bir durumda sokağa çıktı. Ara sokaklardan başlayarak caddeye kadar yürümüş olan kişiyi gören herkes çok büyük  bir şaşkınlık yaşadı.

Yaklaşık olarak 200 metre kadar bu durumda yürümüş olan kişiye çevrede yer alan esnafla birlikte vatandaşlar müdahale de bulundu. Esnaf ile birlikte vatandaşlar, çıplak haldeki kişiyi alışveriş merkezinin giriş kısmında yer alan kapalı alana  kadar götürdü.

Yakında yer alan ve iş güvenliği kıyafetleri satışı gerçekleştirilen dükkandan getirildiği açıklanan kıyafetler çıplak durumdaki kişiye giydirildi. Niçin bu şekilde bir şey yaptığı sorulduğu zaman yanıt vermemiş olan kişi, haber verilmesinden sonra olayın yaşandığı yere gelen ailesine teslim edildi.

Olayın yaşandığı yere gelmiş olan polis ekipleri, çıplak bir şekilde yürümekte olan kişiyle beraber ailesini polis merkezine götürüp ifadelerini aldı. Olayın yaşanmış olduğu an ise çevrede yer alan bir iş yerine ait güvenlik kameralarına da çok açık bir şekilde yansıdı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.