Büyük bir uyuşturucu operasyonu

Ankara iline çok yüklü bir miktarda uyuşturucu hap sokulacak olduğu ihbarları üstüne harekete geçmiş olan Uyuşturucuyla Mücadele Şubesinin ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında narkotik dedektör köpeklerindem ''TOR'' hedefi tespit etti, polisler ise piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 700.000 lira değerinde bulunan uyuşturucu maddeyi başarılı bir şekilde ele geçirdi.

Büyük bir uyuşturucu operasyonu

Ankara iline çok yüklü bir miktarda uyuşturucu hap sokulacak olduğu ihbarları üstüne harekete geçmiş olan Uyuşturucuyla Mücadele Şubesinin ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında narkotik dedektör köpeklerindem ''TOR'' hedefi tespit etti, polisler ise piyasa değeri yaklaşık olarak 1 milyon 700.000 lira değerinde bulunan uyuşturucu maddeyi başarılı bir şekilde ele geçirdi. Yapılmış olan aramalar kapsamında aracın torpido kısmına gizlenmiş 50.000 tane uyuşturucu hapla birlikte 413 gramlık bir kokainde bulundu.

Ankara Emniyetinin Uyuşturucuyla Mücadele Şubesinin ekipleri tarafından yapılan operasyon kapsamında piyasa değeri 1 milyon 700.000 lira değerine sahip bir uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bilgisi verildi. İstanbul ilinden Ankara iline çok yüklü bir miktarda uyuşturucu madde getirilecek olduğu bilgisi üstüne harekete geçmiş olan Narkotik ekipleri başkentin giriş noktaları üzerinde bir çalışma gerçekleştirdi. M.T. yönetiminde bulunan ve 34 plakaya sahip araç İstanbul Yolu üstünde durdurulurken, narkotik dedektör köpeklerinden ''TOR'' aracın içinde torpido kısmına zulalanmış haldeki uyuşturucu maddeleri buldu. Polis ekiplerinin tarafından ''TOR''un tespit etmiş olduğu kısımda gerçekleştirilen aramalar kapsamında yaklaşık olarak 20 kilogram ağırlığı olan 50.000 tane ectazy uyuşturucu hapla beraber 413 gram ağıtlığındaki kokaine de el konuldu.

Öte yandan şüpheli olarak gözaltına alınan M.T.'nin üstünde gerçekleştirilen aramalarda da uyuşturucu satışı yaparak elde edildiği değerlendirilmekte olan 7.000 lira tutarında bir nakit para bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.