Büyük ikramiye İnegöl ilçesine çıktı

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen, yılbaşı özel çekilişi esnasında 80 milyon Türk Lirası tutarındaki büyük ikramiye, ''1358490'' numarasına sahip çeyrek bilete isabet etmiş oldu.

Büyük ikramiye İnegöl ilçesine çıktı


Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen, yılbaşı özel çekilişi esnasında 80 milyon Türk Lirası tutarındaki büyük ikramiye, ''1358490'' numarasına sahip çeyrek bilete isabet etmiş oldu. 4 vatandaşın 20 milyon Türk Lirası tutarında para kazanmış olduğu yılbaşı özel çekilişi esnasında Bursa ilinde satılmış olan biletin İnegöl ilçesindeki bir alışveriş merkezinden satılmış olduğu bilgisine ulaşıldı.

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişi esnasında 80 milyon Türk Lirası tutarındaki büyük ikramiye, İzmir iliyle birlikte Gaziantep ili Bursa ili ve İstanbul ilinde satışı gerçekleştirilen biletlere çıkmış oldu. Bursa ilinde satılmış olan bilet İnegöl ilçesindeki bir alışveriş merkezinden satılmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Şimdi herkes ise bileti alan kişi merak etmeye başladı.

Senenin son gününde, bütün gözler Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) büyük ikramiye çekilişi için  çevrilmiş oldu. 80 milyon Türk Lirası tutarındaki dev ikramiyeden önce amorti kazanmış olan numaralar ise 4 ile birlikte 8 şeklinde belirlendi.

Milli Piyango tarafından gerçekleştirilmiş olan yılbaşı özel çekilişi esnasında 8 milyon Türk Lirası tutarındaki ikramiyeyi kazanmış olan numara da kesinleşti. Özel çekiliş esnasında 8 milyon Türk Lirası tutarındaki ikramiye ''9976216'' numarasına sahip bilete isabet etmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.