Büyükçekmece sahilindeki ceset paniğe sebep oldu

İstanbul ilinde yer alan Büyükçekmece ilçesinin Güzelce semtindeki sahil kısmında köpeğiyle yürüyüşe çıkmış olan bir kadın, sahil üzerinde cansız bedene denk geldi.

Büyükçekmece sahilindeki ceset paniğe sebep oldu


İstanbul ilinde yer alan Büyükçekmece ilçesinin Güzelce semtindeki sahil kısmında köpeğiyle yürüyüşe çıkmış olan bir kadın, sahil üzerinde cansız bedene denk geldi. Çok büyük bir şok yaşamış olan kadın, olayı hızlı bir şekilde polis ekiplerine ihbar etti. Olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ekini ile birlikte sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık personellerinin olayın gerçekleştiği yere gelmiş olmasıyla kadının yaşamını yitirmiş olduğu bilgisine ulaşıldı. İlk yapılan incelemelerin hemen sonrasında cansız bir durumdaki bedenin baş ile birlikte kol bölgelerinde darp izlerine rastlanılmış oldu. Cinayet şüphesinin üstünde durmakta olan polis memurları, olayla alakalı çalışma başlatmış oldu. Üstünden herhangi bir şekilde kimlik çıkmamış olan cansız bedenin kime ait olduğu ise tespit edilebilmiş değil.

Sahil üzerinde, cansız bir durumdaki bedene rastlamış olan vatandaş ise, cansız bedeni ilk olarak cansız manken sanmış olduğunu ifade ederek; ''Köpeklerimi gezdirmekteydim bu esnada ise yerde bir şey gördüm. Kıyıya vuran bir cansız manken olduğu konusunda düşünceye vardım. Daha sonrasında yanına geldiğim zaman cansız bir beden olduğunu gördüm. Hızlı bir şekilde polis ekiplerine ihbarda bulundum. Bedenin üstünde birde darp izleri bulunuyordu. 45 ila 50 yaşlarında yabancı uyruklu bir kadın olduğu düşünülmekte. Ben ise fazlasıyla korktum gördüğümde'' ifadeleriyle konuştu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.