Çaldığı malları satarken yakalandı

Uşak ili içerisinde 13 tane suç kaydı bulunmakta olan bir şüpheli çalıntı  durumdaki malları internet üstünden satmaya çalıştığı esnada yakalandı.

Çaldığı malları satarken yakalandı


Uşak ili içerisinde 13 tane suç kaydı bulunmakta olan bir şüpheli çalıntı  durumdaki malları internet üstünden satmaya çalıştığı esnada yakalandı.

Uşak ilinin merkez Fatih Mahallesi içerisinde gerçekleşen otodan hırsızlık olayıyla alakalı bir şekilde müşteki durumdaki şahsın, Asayiş Şube Müdürlüğüne gidip otomobilinden çalınmış olan oto müzik ses sistemlerini, internet üstünden 2. el satış gerçekleştiren bir sitede görmüş olduğunu ihbar etmesi üstüne, ekipler hızlı bir şekilde harekete geçti. Yapılmış olan araştırmalar sonrasında, şüphelinin kimliğiyle birlikte 3 tane hırsızlık olmak üzere toplamda 13 farklı suç kaydının olduğu da açıkça tespit edildi. Şüpheli ise, 1.400 Türk Lirası tutarındaki bir değere sahip çalıntı oto müzik ses sistemleri ile beraber kıskıvrak yakalandı. 

Çalıntı durumdaki malzemeler müşteki olan şahsa teslim edildikten hemen sonra, şüphelinin 2. el satış gerçekleştirdiği site üstünde satmakta olduğu öteki malzemelerinde aslında birer hırsızlık malı olduğu bilgisine ulaşıldı. 

Cumhuriyet Savcısının talimatı ile birlikte alınmış olan arama kararına istinaden, şüpheli şahsın ikameti içerisinde gerçekleştirilen aramada, müşteki kişinin otomobili içinden çalınmış olan 2 tane mont ile  birlikte müştekisi hale belli olmayan çeşitli inşaat malzemeleri de ele geçirilmiş oldu. 

Şüpheli durumdaki şahıs ise gerekli olan yasal işlemleri yapılmak amacıyla adli mercilere sevk edildi. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.