Çekek yeri bundan böyle belediyeye ait

En değerli durumda bulunan mülkü kiraladı, 35 sene boyunca kullandı, senelik 315 Türk Lirası tutarındaki kira bedelini dahi hiç bir şekilde ödemedi.

Çekek yeri bundan böyle belediyeye ait


En değerli durumda bulunan mülkü kiraladı, 35 sene boyunca kullandı, senelik 315 Türk Lirası tutarındaki kira bedelini dahi hiç bir şekilde ödemedi.

Çekek yeriyle alakalı işletmeciliği gerçekleştirilen ve mülkiyeti  ise tamamen Ayvalık Belediyesi’ne ait durumda bulunan taşınmazı 35 senelik bir zaman boyunca kullanmaya devam eden Sadan Denizcilik, kirayla alakalı zamanının dolmasına rağmen direnmeye devam ederek işgalci durumuna düştüğünden dolayı Ayvalık Kaymakamlığı aracılığıyla tahliye edilmiş oldu. Başkan görevinde bulunan Ergin,  açıklamasında ayvalık halkınayla beraber denizcilik sektörü ve aynı zamanda turizme hizmet verebilecek çok modern bir çekek yerinin yanı sıra marina kazandırılması konusunda hedeflerinin olduğunu açıkladı. Çekek yeriyle beraber marinanın ise Ayvalık Belediyesi tarafından işletileceğini de açıkça ifade etti.


Ayvalık Belediyesinin Başkanı görevinde bulunan Mesut Ergin, zamanın dolmasından hemen öncesinde kira zamanının bitiminde akdin yenilenmeyecek olduğunu ve tahliye edecek olduklarını da Sadan Denizcilik yetkili isimlerine bildirdiklerini açıkça ifade etti. Kirayla alakalı zamanın sona ermiş olmasının ardından kiracılık sıfatı sona ermiş olan ve işgalci durumuna düşmüş bulunan Sadan Denizcilik’in bugüne dek gelir elde etmiş olduğu Belediyeye ait en değerli mülklerden biri olarak öne çıkan bu değerli taşınmazla alakalı bir kuruş kira  veyahut  ecrimisil bedeli ödememiş olduğu da hatırlatıldı.
 

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.