Cesedini oyun oynayan çocuklar buldu

İstanbul ilinde yer alan Güngören ilçesinde bir okulun hemen yan tarafındaki boş arazi üzerinde çocukların ihbarda bulunmasının ardından 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulunmuş oldu.

Cesedini oyun oynayan çocuklar buldu


İstanbul ilinde yer alan Güngören ilçesinde bir okulun hemen yan tarafındaki boş arazi üzerinde çocukların ihbarda bulunmasının ardından 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulunmuş oldu. Cansız bedenin hemen yan tarafında bir de silah bulmuş olan polisler olayın intihar olabileceği şeklindeki bir ihtimal üstünde duruyor.

Söz konusu bu olay, saatler 17:00 civarında Genç Osman Mahallesi'nde yer alan Ensar Caddesi üzerindeki İbn-i Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin hemen ön tarafında yaşandı. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, okulun bahçe kısmında oynamakta bulunan çocuklar, okulun duvarının hemen yan tarafında hareketsiz bir şekilde duran kişiyi gördü. Merak edip, cesede doğru yaklaşmış olan çocuklar, şahsın elinde silah bulunduğunu gördükten sonra durumla ilgili olarak caddeden geçmekte olan büyüklerine haber ulaştırdı. Şahsa dokunduktan sonra hareketsiz durumda bulunduğunu gören vatandaşlar da hızlı bir şekilde polis ekiplerini aradı ve ihbar gerçekleştirdi.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal ede sağlık personelleri gerçekleştirdikleri incelemelerin hemen sonrasında şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polisler cesedin yer aldığı bölge üzerinde önlem alıp incelemeler gerçekleştirdi. Yapılmış olan araştırma kapsamında elinde silah bulunduğu görülen bir tane erkek cesedinin bulunduğu tespit edildi. Üstünde kimlik olmadığı öğrenilen cansız beden, incelemeler gerçekleştirilmek amacıyla Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.