Cezaevinden yeni çıkmıştı, dehşet saçtı

Kadıköy ilçesinde, cezaevinden yeni çıkmış olduğu bilgisine ulaşılan bir şahıs, her iki tanesi de çiçekçilik yapmaya devam eden annesiyle eşini silahla vurup ağır bir şekilde yaraladı.

Cezaevinden yeni çıkmıştı, dehşet saçtı


Kadıköy ilçesinde, cezaevinden yeni çıkmış olduğu bilgisine ulaşılan bir şahıs, her iki tanesi de çiçekçilik yapmaya devam eden annesiyle eşini silahla vurup ağır bir şekilde yaraladı. Hastaneye kaldırıldığı açıklanan eşi Seyhan Yüksekova ile birlikte annesi olduğu bilgisine ulaşılan Zülfiye Yüksekova, gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Polis ekipleri, kaçmış olan Tahsin Yüksekova'yı yakalayabilmek amacıyla bir çalışma başlatmış durumda.

Söz konusu bu olay, saatler 18:00 civarında Cemil Topuzlu Caddesi'nin hemen üstünde gerçekleşti. Emniyet yetkilileri tarafından elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa, Tahsin Yüksekova(38) cadde üstünde çiçekçilik yapmaya devam eden eşi Seyhan Yüksekova(37)'nın bulunmakta olduğu dükkan önüne gelip onunla tartışmaya başladı. Tahsin Yüksekova, bu esnada eşi Seyhan Yüksekova'ya elinde yer alan silahı kullanarak bir kaç el ateş etmiş oldu.

Seyhan Yüksekova  ani bir şekilde yere yığılmış durumdayken, Tahsin Yüksekova aynı caddenin üstünde tekrardan çiçekçilik gerçekleştiren annesi Zülfiye Yüksekova'ya da kurşun yağdırmaya başladı. Tahsin Yüksekova, Bostancı yönüne doğru seyir halinde olan dolmuşa bindi ve olayın gerçekleştiği yerden uzaklaştı. Bildirilmesinin hemen sonrasında olayın yaşandığı yere  polis ekipleri ve  sağlık ekipleri yönlendirildi.

Sağlık personelleri, yaralı bir durumdaki kadını ambulansla hızlıca hastaneye götürdü. Fakat her iki tane kadın, hastane içerisinde gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamlarını yitirdi. Polis ekipleri çevre güvenliği alıp olayın gerçekleştiği yerde araştırmalar yaptı..
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.