Çiğli Belediyesi büyük bir temizliğe imza attı

Çiğli Belediyesi aracılığıyla, bölge üzerinde yer alan oto tamir ve  aynı zamanda bakım merkezi olarak bilinen Ata Sanayi Sitesi içerisinde çok geniş kapsamlı temizlik çalışmaları başlatılmış durumda.

Çiğli Belediyesi büyük bir temizliğe imza attı


Çiğli Belediyesi aracılığıyla, bölge üzerinde yer alan oto tamir ve  aynı zamanda bakım merkezi olarak bilinen Ata Sanayi Sitesi içerisinde çok geniş kapsamlı temizlik çalışmaları başlatılmış durumda. Ekiplerin çalışmalarıyla tam tamına 100 ton kadar bir atık toplanmış durumda.

Bölge üzerinde yer alan en büyük oto tamir ile birlikte bakım merkezi olarak bilinen Çiğli Ata Sanayi Sitesi ve etrafında çok büyük bir temizlik çalışması gerçekleştirilmiş durumda. Ekipler yolların kenarının yanı sıra orta refüjler ile birlikte parklar ve de atıl durumda yer alan araziler üzerinde kosa temizlikleri gerçekleştirdi. İlk sırada ana caddelerin yanı sıra ara sokaklar olmak üzre bütün yollar adeta dip bucak süpürülmüş oldu. Ortalama bir şekilde 700 tane esnafın yer aldığı Çiğli Ata sanayi etrafından tam tamına 100 ton kadar atık maddenin yanı sıra moloz toplandığı açıklandı. Çalışmaların dahilinde bir de yol kenarlarında terk edilmiş bir vaziyette bulunan hurda arabaların çekildiği ifade edildi.

Çevre bakımının yanı sıra temizliğine de önem vermesiyle bilinen Başkan görevindeki Utku Gümrükçü yeni normal üzen içerisinde yeniden üretim faaliyetlerine başlamış bulunan Ata Sanayi Bölgesinde yer alan emekçi vatandaşların sağlığını koruyabilmek maksadıyla temizlik çalışmalarının yoğunlaştırıldığı açıklamasını yaptı. çevrenin daha temiz tutulması ve  emekçi vatandaşların sağlığını güvence altına alabilmek amacıyla temizlikle alakalı çalışmaların bundan sonraki süreç içerisinde de devam edileceğini aktardı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.