Cımbızla yapılan vurgun

Ankara ili içerisinde geçmiş olduğumuz hafta aralarında kamu bankalarının yer aldığı 500 taneden çok bankanın ATM'sini kullanarak cımbızla para çalınması olayının bütün ayrıntıları açık bir şekilde kesinleşti.

Cımbızla yapılan vurgun


Ankara ili içerisinde geçmiş olduğumuz hafta aralarında kamu bankalarının yer aldığı 500 taneden çok bankanın ATM'sini kullanarak cımbızla para çalınması olayının bütün ayrıntıları açık bir şekilde kesinleşti. Güvenlik kameralarına  hiç bir şekilde aldırış etmeden, aynı kıyafeti kullanarak 75 kez ATM vurgunu yapmış olan şüpheliyi vatandaşın şikayet etmesi yakalattı. 

Ankara ili içerisinde kamu bankalarının da aralarında yer aldığı 500 taneden çok bankanın ATM'sinden cımbız kullanılarak çalınmış olan paralarla alakalı ayrıntılar kesinleşti. Murat A.'nın ise elektronik ve de müzik sistemleri üstüne iş yerinin yer aldığını tespit etmiş olan polis ekipleri, şüpheli durumdaki vatandaşın rahat tavırlarının karşısında adeta şaşkına dönmüş oldu. Murat A. ise, aynı bölge içerisinde 75 kez cımbız ile ATM'leri soyar iken, ne güvenlik kameralarına aldırış etti ne de yakalanmamak amacıyla kıyafetini değiştirdi. 

Murat A.'nın cımbız kullanarak para çalmış olduğu ATM'ler ise, hırsızlık olayının hemen sonrasında bozuldu. ATM'lerin hırsızlıktan dolayı bozulmuş olduğunu fark edememiş olan bankalar, ATM'leri de tamir ettirip yeniden kullanıma açtı. Murat A. ise, tamir edilmiş olan ATM'lere yeniden gelip çok fazla sayıda parayı cımbız ile çekerek aldı. Bu olayı pek çok ATM'de yinelemiş olan Murat A.'yı vatandaşın şikayet etmesi ele vermiş oldu. ATM'den yatırmış oldukları paraların hesaplarına geçmemiş olduğunu fark eden vatandaşlar hemen bankalara bildirdi. Bunun üstüne ise güvenlik kamerasını incelemiş olan bankalar, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.