Cinayet şüphelisi olarak oğlunu arıyorlar

Sancaktepe ilçesinde Naciye Torunoğlu ismine sahip kadın evinde olduğu esnada başına bir cisim ile vurulup öldürülmüş durumda bulundu.

Cinayet şüphelisi olarak oğlunu arıyorlar


Sancaktepe ilçesinde Naciye Torunoğlu ismine sahip kadın evinde olduğu esnada başına bir cisim ile vurulup öldürülmüş durumda bulundu. Olayla alakalı olarak Torunoğlu'nun madde bağımlısı olduğu ileri sürülen oğlu  da cinayet şüphelisi şeklinde aranmaya başladı.

Söz konusu bu olay, Kemal Türker Mahallesinde yer alan Halilbey Sokak üzerinde üç katlı bir tane binanın giriş kat kısmında saatler 21:30 civarında gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Naciye Torunoğlu'na (57) 2 günden beri ulaşamamakta olan anne ile birlikte babası durumla ilgili olarak polis ekiplerine ihbarda bulundu. Çilingirden yardım alarak kapıyı açmış olan polisler içeri girdikleri zaman Naciye Torunoğlu'nun  tamamen hareketsiz bir biçimde yerde yatmakta olduğunu görüp durumla ilgili olarak sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Eve intikal eden sağlık ekipleri  ise yerde yatmakta bulunan Naciye Torunoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Sancaktepe'de yer alan Asayiş Büro Amirliği ile birlikte Olay Yerini İnceleme Şubesinin Müdürlüğü ve Cinayet Şubesi Müdürlüğü'nde görevli bulunan ekipleri evin iç kısmında yaklaşık olarak 4 saat  boyunca delil araştırması gerçekleştirdi. Ekiplerin ilk incelemeleri esnasında Naciye Torunoğlu'nun baş kısmından sert bir cisim kullanılarak darbe almış olduğunu tespit etti. Ekiplerin yapmış olduğu incelemelerin hemen sonrasında Naciye Torunoğlu'nun cansız bedeni de İstanbul Büyükşehir Belediyesinin cenaze arabasıyla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ile Araştırma Hastanesi'nde yer alan morguna götürüldü. Cenazenin götürüldüğü esnada Torunoğlu'nun kızı ile birlikte yakınları olayın yaşandığı yerde sinir krizleri geçirdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.