Cinayetin arkasında yasak aşk iddiası

Birsen Akbaba tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda aramaya başladığı kayıp eşinin cansız durumdaki bedeni geçmiş olduğumuz gün TEM Otoyolunun Büyükçekmece bölgesinde ve yolun kenarında parçalara ayrılmış bir biçimde sekiz poşedin içinde bulundu.

Cinayetin arkasında yasak aşk iddiası


Birsen Akbaba tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda aramaya başladığı kayıp eşinin cansız durumdaki bedeni geçmiş olduğumuz gün TEM Otoyolunun Büyükçekmece bölgesinde ve yolun kenarında parçalara ayrılmış bir biçimde sekiz poşedin içinde bulundu. Öte taraftan öldürülmüş olan Süleyman'ın tam sekiz tane kadınla yasak aşk yaşamakta olduğu ileri sürüldü.

Süleyman Akbaba'nın arabası ise sürekli olarak park etmiş olduğu yerden çok daha değişik yerde, cüzdanı da parkta bulunmuş durumda. 48 yaşında bulunan Süleyman Akbaba'nın otoyolun kanarında tam sekiz tane poşete bölünen cansız bedenini, aynı esnada Müge Anlı'nın programı içerisinde beş günden beri haber alamadığını söylediği eşini arayan 24 senelik eşi Birsen Akbaba teşhis etmiş durumda. Kimliğin tespit edilmesinin sonrasında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünün Cinayet ile Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler Akbaba'yı parçalara ayırmış olan katil veyahut katilleri yakalayabilmek amacıyla çalışma başlatmış durumda.

Geçmiş olduğumuz gün canlı yayına katılım gerçekleştiren Süleyman Akbaba'nın arkadaşı ise bütün yasak aşklarını ifşa etmişti. İddialara bakılırsa Süleyman Akbaba sekiz adet kadınla aynı esnada görüşmekteydi. Eşi  olan Birsen hanım ise bu söz konusu görüşmelerden bir kısmını bilmekteydi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.