Çocukluk ve Gençlik Koroları için seçmeler yapıldı

Lüleburgaz Belediyesi'nin Çok Sesli Çocuk Korosu ile birlikte Gençlik Korosu'nun seçmeleri Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde (LYKA) gerçekleştirilmiş oldu.

Çocukluk ve Gençlik Koroları için seçmeler yapıldı


Lüleburgaz Belediyesi'nin Çok Sesli Çocuk Korosu ile birlikte Gençlik Korosu'nun seçmeleri Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde (LYKA) gerçekleştirilmiş oldu. Tiyatro sanatçılarından Utku Çorbacı ile birlikte müzik öğretmenleri Levent ve Burcu Dağ’ın jüri üyeliğini yapmış olduğu, gün boyunda devam eden seçmeler esnasında çocuklar korolara seçilebilme maksadıyla müzik yeteneklerini sergilemiş oldu.

Lüleburgaz Belediyesi'nin Çocuk Sesli Çocuk Korosu ile birlikte Gençlik Korosu'nun yeni dönem eğitimleriyle ilgili olarak 26 Eylül Pazar gününde özel koro seçmeleri düzenlenmiş oldu. LYKA Büyük Salon içerisinde düzenlenmiş olan seçmeler kapsamında yaşları 6 ila 17 yaşın arasında değişmekte olan çocuklar, korolara seçilebilme amacıyla adeta ter dökmüş oldu.

 

Jürideki isimlerin Utku Çorbacı'nın yanı sıra Levent ile birlikte Burcu Dağ’dan oluşmakta olduğu seçmelere 50 tane çocuk katılım gerçekleştirdi. Seçmelere velileri ile beraber katılmış olan çocuk ve gençler Çocuk ve Gençlik Korolarına katılabilme amacıyla müzik yeteneklerini en iyi şekilde kullanmış oldular.

Seçmelerin hemen sonrasında ise korolara seçilmiş olan çocuklarla beraber gençler LYKA’da alanında uzman isimlerden koro eğitimi almış olacak. 

Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.