Çöp kamyonunun altında kalıp yaşamını yitirdi

Esenler ilçesinde sokak üzerinden geçmekte olan bir tane çöp kamyonun altında kaldığı açıklanan kadın feci bir biçimde yaşamını yitirdi.

Çöp kamyonunun altında kalıp yaşamını yitirdi


Esenler ilçesinde sokak üzerinden geçmekte olan bir tane çöp kamyonun altında kaldığı açıklanan kadın feci bir biçimde yaşamını yitirdi. Kadının yakınlarının yanı sıra mahallede yaşamını sürdürenlerin linç etmeyi istediği şoför ise, polis memurları tarafından çok zor bir şekilde kurtarıldı.

Söz konusu bu olay, saatler 21:45 civarında Esenler ilçesinde yer alan Gazipaşa Sokağı içerisinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, sokaktan geçmekte bulunan çöp kamyonunu hiç bir şekilde fark etmediği bilgisine ulaşılan Zeynep Karaağaçlı (55), şoföründe kendisini fark etmemesi sonrasında kamyonun altında kaldı. Kazayı görmüş olan vatandaşlar durumla ilgili olarak sağlık ile birlikte polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın gerçekleştiği yere intikal eden sağlık personelleri yapmış oldukları incelemenin sonrasında Zeynep Karaağaçlı'nın yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti.

Kamyonun şoförü, arabadan inmiş olduğu esnada kadının yakınlarıyla birlikte mahallede yaşamını sürdürenler tarafından linç edilmeye uğraşıldı. Olayın yaşandığı yere intikal eden polis memurları ise şoförü kalabalığın elinden kurtardı ve çok zor bir şekilde çıkarttı. Kalabalığın elinden kurtarılmış olan şoför, ifadesinin alınması amacıyla polis merkezine alındı.

Çöp kamyonunun şoförü olayın gerçekleştiği yerden alınıp polis merkezine götürülmekteyken, Zeynep Karaağaçlı'nın yakınlarıyla birlikte mahallede yaşamını sürdürenler de bu kamyonu taşladı. Yaşamını yitirmiş olan Karaağaçlı'nın cansız bedeni savcılık tarafından verilen talimatla ambulans ile olayın yaşandığı yerden kaldırılıp Hastanenin morguna götürüldü.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.