Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Hatay'da ki depreme AFAD toplantı salonunda yakalandı!

Hatay'da deprem bölgesine ziyaret için giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli AFAD Koordinasyon merkezinde vatandaşlarla yaptığı toplantı esnasında depreme yakalandı, salavat getiren vatandaşlar ve yetkililer o anlarda dışarıya çıkmak yerine oturarak depremin geçmesini beklediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Hatay'da ki depreme AFAD toplantı salonunda yakalandı!

6 Şıubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasında dün akşam saatlerinde Hatay'da 6.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde binlerce bina yıkılan Hatay'da ağır hasarlı binalar 6.4 şiddetinde ki depreme dayanamayarak yıkıldı.

Yapılan ilk açıklamalarda depremde 6 kişinin hayatını kaybettiği belirtilirken, 294 kişinin ise depremden yaralı olarak kurtarıldığı aktarıldı.

Gündüz saatlerinde Hatay'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bölgede incelemede bulunmuş ve depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına taziye mesajlarını iletmişti.

Biten incelemelerin ardından akşam saatlerinde AFAD Koordinasyon Merkezi'ne giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli toplantı salonunda vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların dertlerinin dinlendiği anlarda meydana gelen 6.4 şiddetinde ki deprem sonrasında herkes oturduğu yerde salavat getirirken, depremin geçmesi sonrasında toplantı kaldığı yerden devam etti.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.